Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Anyu elakar küldeni itthonról, hogy költözzek apuhoz, ha nem élek keresztény életet. Megtudta, hogy a barátommal lefeküdtem és ez miatt tört ki ez az egész. Utálok már hazajönni mert csak bunkó állandóan és nem tudok vele egyezséget kötni, mert önfejű és amit ő akar az kell, hogy legyen. Mert, hogy én nem ezt a nevelést kaptam és azt mondta, h megkeseríti a kapcsolatomat.
2011. márc. 9. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
egyébként ja, ha anyukád akkora keresztény akkor kérdezd meg hogy miért nem fogad el téged és szeret ahogy Jézus tanította neki.
2011. márc. 9. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
9%
Nagy játékos a te apád, anyádat sajnálom.
2011. márc. 9. 17:01
 13/18 A kérdező kommentje:

miért is játékos apám és miért sajnálod anyám?

am apu mondta, h mehetek hozzá, ő megérti a helyzetemet. és elég komoly kapcsolat a barátommal

2011. márc. 9. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
16.57-es vagyok. Már látom megírtad, hány éves vagy. Nem értem az anyukádat, és a nevelést természetesen rá értettem, a kereszténység -és a szülői lét- lényege a szeretet, megbocsátás, elfogadás, nem az ítélkezés.
2011. márc. 9. 17:03
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

17:00

A helyzetre való tekintettel kérdezz rá a suliban a kollégiumra, hogy esetleg tudnak-e neked férőhelyet biztosítani, ha mást nem, esetleg szeptembertől. Inkább állj több lábon.

Anyád meg mehet a sunyiba.

Mondom ezt, mint anya, aki ragaszkodik a szófogadáshoz.

De az nem fér bele, hogy ha nem éled az ő általa kijelölt életet, akkor tönkreteszi a tiédet!

(Amúgy direkt, csak azért is elmennék a helyi tisztelendőhöz, és vele beszélnék, hogy viselkedik anyám, és próbáljon hatni a lelkére, stb, stb. Főleg, ha már tudom, hogy holnap költözök ;). Majd ég a tiszi előtt, aki felvilágosítja, hogy ez mennyire keresztényi dolog.)

2011. márc. 9. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:00

Jaja!

Ráadásul az egyház nem fogadja el a válást, amit Isten összekötött, azt ember szét ne válassza.

Aki elvált, az bűnös, úgyhogy ennyit a keresztény életről.

Gondolom, a házassága alatt is ilyen "buzgón gyakorolta" a megértést és a szeretetet.

:S

2011. márc. 9. 17:08
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

Valójában hogyhogy külön élnek a szüleid, ha anyukád olyan valláskövető? Keresztények között a válás nem igazán engedélyezett..

Szerintem ha ennyire nem egyezik meg a világlátásotok - szerintem egyébként semmi olyat nem tettél, ami égbekiáltó bűn lenne - és még javaslatot is tett a jövődre nézve, nincs ami visszatartson. Szomorú, hogy egyes szülők képesek elhagyni a gyereküket azért, mert nem tudja irányítani.. Még ha vallásos lennék sem hiszem, hogy a hitem fontosabb lehetne számomra a családomnál.

Mindenesetre neked van hova menned, költözz a barátodhoz, ha meg tudjátok beszélni apáddal és velük, fejezd be az iskolát, aztán pedig majd meglátod a továbbiakat. Ha vészhelyzetben van hova menned - még ha a világ végén van is - akkor nem tartom felelőtlenségnek az összeköltözést.

2011. márc. 9. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
24%
ah hát ezekből kiderült h anyád és a kereszténység...mond neki h te inden vagy csak keresztény nem.
2011. márc. 9. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!