Mit tennétek a helyemben?
miért is játékos apám és miért sajnálod anyám?
am apu mondta, h mehetek hozzá, ő megérti a helyzetemet. és elég komoly kapcsolat a barátommal
17:00
A helyzetre való tekintettel kérdezz rá a suliban a kollégiumra, hogy esetleg tudnak-e neked férőhelyet biztosítani, ha mást nem, esetleg szeptembertől. Inkább állj több lábon.
Anyád meg mehet a sunyiba.
Mondom ezt, mint anya, aki ragaszkodik a szófogadáshoz.
De az nem fér bele, hogy ha nem éled az ő általa kijelölt életet, akkor tönkreteszi a tiédet!
(Amúgy direkt, csak azért is elmennék a helyi tisztelendőhöz, és vele beszélnék, hogy viselkedik anyám, és próbáljon hatni a lelkére, stb, stb. Főleg, ha már tudom, hogy holnap költözök ;). Majd ég a tiszi előtt, aki felvilágosítja, hogy ez mennyire keresztényi dolog.)
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:00
Jaja!
Ráadásul az egyház nem fogadja el a válást, amit Isten összekötött, azt ember szét ne válassza.
Aki elvált, az bűnös, úgyhogy ennyit a keresztény életről.
Gondolom, a házassága alatt is ilyen "buzgón gyakorolta" a megértést és a szeretetet.
:S
Valójában hogyhogy külön élnek a szüleid, ha anyukád olyan valláskövető? Keresztények között a válás nem igazán engedélyezett..
Szerintem ha ennyire nem egyezik meg a világlátásotok - szerintem egyébként semmi olyat nem tettél, ami égbekiáltó bűn lenne - és még javaslatot is tett a jövődre nézve, nincs ami visszatartson. Szomorú, hogy egyes szülők képesek elhagyni a gyereküket azért, mert nem tudja irányítani.. Még ha vallásos lennék sem hiszem, hogy a hitem fontosabb lehetne számomra a családomnál.
Mindenesetre neked van hova menned, költözz a barátodhoz, ha meg tudjátok beszélni apáddal és velük, fejezd be az iskolát, aztán pedig majd meglátod a továbbiakat. Ha vészhelyzetben van hova menned - még ha a világ végén van is - akkor nem tartom felelőtlenségnek az összeköltözést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!