Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nagymamám testvérének a lánya...

Nagymamám testvérének a lánya az nekem kicsodám?

Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni? Nem tudom ,hogy kicsoda nekem nagymamám testvérének a lány :S Családomat hiába kérdezem mindenki mást mond ... Légyszíves segítsetek :)
2011. márc. 7. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ennyi sületlenséget!

A nagymamád testvérének a lányára nincs külön elnevezés, ez tulajdonképpen az egyik szülőd unokatestvére.

2011. márc. 7. 19:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Úgy van , hogy anyai ágról kell nézni nézni. Anyukám anyukájának(aki az én nagymamám) annak van egy öccse (vagy is anyum nagybátyának) akinek van egy 11 éves lánya de nem tudom ,hogy nekem ő kicsodám, pedig jóban vagyunk vele és azért kicsit szégyellem magam ,hogy nem tudom. De valaki azt mondja mint itt ,hogy másod unokatesóm vagy nagynénim. Nagynéninek kicsit érdekes ,hogy 11 éves én meg 16 de hát végül is a családfa bonyolult :D
2011. márc. 9. 13:48
 13/16 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam : Anyum nagybátyának van egy lánya aki 11 éves
2011. márc. 9. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, a másod unokatestvéred az a nagymamád testvérének az unokája lenne, Nálad pedig a lányáról van szó. Erre nincs külön szó.
2011. márc. 9. 16:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Esetleg mondhatod, hogy egy távoli nagynénéd. Én ilyesmit szoktam mondani ilyen esetekben.
2011. márc. 16. 19:37
 16/16 anonim válasza:
Másod nagynéni:)
2011. márc. 22. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!