Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hova lehet elmenekülni az apa...

Hova lehet elmenekülni az apa elől?

Figyelt kérdés

Van 2 kisgyerekünk. A férjem testi-lelki erőszakossága már elviselhetetlen. Tegnap egy késsel tudtam elkergetni, de betörte az ablakot. Nagyszülőkhöz, barátokhoz nem tudunk menni. GYES-en vagyok a picivel. Ha elmegyek és megtalál, kő kövön nem marad. Hova menekülhetünk el a gyerekekkel még ma?

4-kor jön haza, addig el kell mennünk.

2011. márc. 3. 09:03
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Ideiglenesen egy baráthoz?

Esetleg áthívni egy erős embert, tesót, havert, barátot közeli ismerőst, rokont...

2011. márc. 3. 09:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem keresd meg az egyik barátnődet és beszélj vele, menjetek el hozzá, aztán utána meg irány a rendőrség vagy más hatóság akiknek ilyenkor szólni kell. Hála istennek én nem vagyok ebben a témában annyira jártas, de remélem, hogy azért valamit tudtam segíteni...

Sok sikert!

2011. márc. 3. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nane.hu
2011. márc. 3. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Barátnőhöz,szülőkhöz,de mindenképpen egy erős rokont,ismerőst hívjatok,a biztonság kedvéért. Vagy egy erős haverhoz,vag ahol többen vagytok,és csak pár cuccot vigyél mgaddal,ami nagyon fontos.:)

Sok sikert.

2011. márc. 3. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
rendőrség,onnan anyaotthon,nem adják ki hogy kik vannak ott
2011. márc. 3. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudnál még mesélni, hogy hogyan viselkedik a férjed? Mindig ilyen volt, vagy valami kiváltotta belőle az erőszakosságot?

Ez nagyon nehéz helyzet, hogy hogy nem tudsz se barátokhoz, se nagyszülőkhöz menni? Nincs egy rokon se akihez eltudnál menni? Vagy bárki akiben megbízol?

2011. márc. 3. 09:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj a családsegítő központba és érdeklődj,úgy tudom,létezik nők,vagy családok átmeneti otthona,ahol védelemben lehettek, valameddig.Vagy hívd fel a NANE egyesületet,bántalmazott nőknek és gyermekeknek segítenek.
2011. márc. 3. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:

csalador.egalnet.hu/

ez egy jó kis szervezet elváló félben nők számára abban az esetben ah végül sehova sem tudsz menni

2011. márc. 3. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:

A családsegítőbe kell menni, ott el tudnak helyezni családok átmeneti otthonába, illetve gyermekek átmeneti otthonába (amit anyaotthonnak is neveznek) maximum 2 évig lehetsz ott, utána jó esély van rá, hogy kapsz egy önkormányzati lakást, ahol folytathatod az életed.

Kérlek, ha legközelebb internetközelben leszel írj,hogy mit tettél.

2011. márc. 3. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!