Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy lehet fogadott testvérem?

Hogy lehet fogadott testvérem?

Figyelt kérdés

már régóta szerettem volna egy testvért és aszüleim is szerettek volna de nem merték megkérdezni senkitől hogy hogy is lehet.

kérlek segítstek!

2009. febr. 13. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon aranyos vagy.De biztos,hogy a szüleid is ezt szeretnék?Mert ha igen,hidd el megtalálják Ők a módját hogy legyen tesód.Beszélj velük erről.Kérd meg őket,hogy mondják meg neked,hogy lesz testvéred,vagy nem.

Persze nem minden esetben egyszerű,de azt is meg tudják neked mondani.

Minden jót.

2009. febr. 13. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Úgy ha a szüleid örökbefogadnak valakit vagy nevelőszülők lesznek. De ez hosszú procedúra. Egyáltalán nem egyszerű sok kritériumnak meg kell felelni hozzá (mármint szüleidnek). Mindenképp beszéld meg velük.
2009. febr. 13. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hivatalosan nem létezik, hogy testvérré fogadnak valakit, a szüleidnek kell örökbe fogadni egy gyereket ahhoz, hogy fogadott testvéred lehessen. Mindenképp többéves herce-hurca, gyereket nem lehet katalógusáruházból rendelni. Elsősorban a szüleidnek kell vágyni még egy gyerekre, egészségtelen és igazságtalan egy másik emberi lénnyel szemben, ha befogadjátok őt a családba pusztán azért, hogy te ne unatkozz egykeként. Az örökbefogadás komolyabb dolog annál, hogy meglepem a kölykömet szülinapjára egy kistesóval.
2009. febr. 13. 14:10
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

Te kis Tündér! :)

Mondd el anyudéknak, hogy tesót szeretnél...

Hány éves vagy? Elárulod..?

"Fogadott" tesó jogilag nincs. Akit anyudék örökbe fogadnának, ő onnantól a jog szerint édes testvéred.

Az én fogadott tesóm a legjobb barátom lett, mert olyanok vagyunk így is, mint a testvérek. Jó sok éve... De ezt "csak" egymásnak ígértük meg.

2009. febr. 13. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

Ha elmégy egy keresztyén közösségbe, pl. egy ref.bibliacsoprtba, ott mindenki testvéred lesz, Jézus Krisztusban, mert mindannyian Isten gyermekei vagyunk.

Hosszabb rövidebb idő után, lehet, hogy találkozol olyan lelki testvérrel, akivel igazi jó és vérszerinti testvérekhez hasonló, vagy még attól is jobb kapcsolatod lesz.

2009. febr. 13. 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
neked nincs testvéred &,szuleidnek már nem lehet gyereke?
2009. febr. 13. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
24%

3 lehetőség van testvérszerzésre (inkább ne akarjál mer csak a baj van velük)

1.Szolj apukádnak hogy hozzon össze anyáddal egy gereket(gyengébbek kedvéért:rakjon spermát a puncijába)

2.fogadjanak örökbe valami elhagyott szerencsétlent.

3.Vegyenek magukhoz gyereket és legyenek nevelő szülők.(jól lehet vele keresni.)Egyébként szerencsétlen naív kislány vagy.röhej.

2009. febr. 13. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van fogadott bátyám,azért a mi kapcsink elég friss,nem is igazi hú de nagy barátság,de 8 év van köztünk és mindig bátyózom ő meg hugizik engem:)9
2009. ápr. 2. 23:41
 9/10 A kérdező kommentje:
5 éves vagyok és igazi tündér legalább is anyuéék azt modják!
2009. aug. 29. 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Kamu

5 évesen tudsz írni, olvasni, értelmesen fogalmazni?....és netezel?

Nagy nagy kamu

2010. máj. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!