Az alábbi női nevek közül melyik tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Adél, Adelgunda, Alíz, Andrea, Antónia, Auguszta, Berta, Borbála, Dorottya, Eleonóra, Ella, Emília, Emma, Eufrózina, Fanni, Fruzsina, Georgina, Gizella, Hanna, Helén, Jella, Jozefin(a), Katus, Krisztina, Lenke, Lívia, Matild, Melani, Nandin, Pólika, Stefánia, Vilma, Zita, Zsuzsanna, Alexandra, Blanka, Zseraldin, Izabella, Júlia, Karolina, Katinka, Polixéna, Rozália, Amália, Gabriella, Róza, Sarolta, Teréz, Terézia, Zsófia, Irma, Katalin, Klotild, Franciska, Lujza, Erzsébet, Ilona, Margit, Anna, Mária2011. febr. 8. 16:51
21/27 anonim válasza:
én Andrea és Krisztina vagyok...az andreát nem annyira szeretem de rajtam maradt mindenki így hív..
de a krisztina jobban tetszik..:D
ami még tetszik az az eleonora,és talán fruzsi
23/27 anonim válasza:
Alíz, Ella, Lívia, Izabella, Gabriella, Irma, Ilona, Erzsébet
24/27 anonim válasza:
Anna és Mária. De főleg egyben a kettő. :)
26/27 anonim válasza:
Alíz, Borbála, Dorottya, Karolina, Zsófia
27/27 anonim válasza:
Alíz a kislányom, én Borbála vagyok. Az ő neve tetszik, a sajátom nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!