Az alábbi női nevek közül melyik tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Adél, Adelgunda, Alíz, Andrea, Antónia, Auguszta, Berta, Borbála, Dorottya, Eleonóra, Ella, Emília, Emma, Eufrózina, Fanni, Fruzsina, Georgina, Gizella, Hanna, Helén, Jella, Jozefin(a), Katus, Krisztina, Lenke, Lívia, Matild, Melani, Nandin, Pólika, Stefánia, Vilma, Zita, Zsuzsanna, Alexandra, Blanka, Zseraldin, Izabella, Júlia, Karolina, Katinka, Polixéna, Rozália, Amália, Gabriella, Róza, Sarolta, Teréz, Terézia, Zsófia, Irma, Katalin, Klotild, Franciska, Lujza, Erzsébet, Ilona, Margit, Anna, Mária2011. febr. 8. 16:51
1/27 anonim válasza:
Alíz.... ez lesz majd a gyerekem neve (:
2/27 anonim válasza:
Adél, Aliz, Amália, Berta, Ella, Emma, Fanni, Geraldin, Hanna, Irma, Nandin, Róza, Vilma
4/27 anonim válasza:
Alíz,Eleonóra,Ella,Emília,Emma,Zsófia,Anna
5/27 anonim válasza:
Én Aliz vagyok, nem szeretem :(:(:(:(
A legjobbak ezek közül: Adél, Fanni, Blanka
6/27 anonim válasza:
izabella:-) olyan szép a hangzása,különleges ,szép a becézése: izabel,izi,Bellácska,stb.és nem utolsó sorban a jelentése olaszul: szép nő:-))
7/27 anonim válasza:
Izabella, Lujza - ezek közül csak ez a kettő tetszik, még a gyerekemnek is adnám.
9/27 anonim válasza:
Berta, Emma, Ella, Róza, Karolin (a-nélkül.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!