Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mely hivatalos szervhez...

Mely hivatalos szervhez fordulhatok a problémámmal? Roppant kellemetlen!

Figyelt kérdés
A vezetéknevemről lenne szó,amire nagyon büszke voltam idáig. A vezetéknevem és a szülővárosom,ahol jelenleg is élek,megegyezik. Eddig a mi családunk volt az egyetlen ezzel a vezetéknévvel rendelkező család a városban. Azonban egyszer jött egy levél,a címemre,amin X Károly szerepelt. Károly nevű családtagunk nincs, ezért kis utána járással megtudtam,hogy ugyan a név stimmel,ám a cím nem. Egy kb. 1 kilométerre levő utcáról van szó,ahol kis gyermek született. Mivel nincs apa,így a város nevére anyakönyvezték,tehát az ő vezetékneve megegyezik az enyémmel,illetve a családoméval. Ezzel nem is lenne probléma,ha ez a bizonyos kisgyerek nem nem annak a roma családnak a gyermeke lenne,akik köztudottan a legtöbb rablást, lopást, késelést követték el a városban! Úgy gondolom,hogy beszennyezték a családom nevét. Minket nem kellett volna megkérdezni erről? Ennyi erővel lehetne a gyerek vezeték neve Tóth, Kis, vagy bármi más... Roppant dühítő. Kinél élhetek a panaszommal?
2011. febr. 1. 20:29
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
33%

Most, hogy olvasom a hozzászólásokat, jutott eszembe, hogy a Köztársasági Elnök Úrnak sem lesz könnyű igazságot szolgáltatni. Az ő neve ugyanis Schmidt Pál sem egy nagyon ritka név. No mármost, ha hozna valamilyen elítélő végzést a cigánygyerek neve ellen, nehezen tudná megindokolni a döntését, amikor ő maga is így él. Ezzel az üggyel egy még magasabb hatósághoz kell fordulni, nehogy még nagyobb skandalum legyen belőle. Vagy pedig ki kéne lőni űrhajóval a gyereket egy másik bolygóra.

És talán a kérdező Úrhölgynek is ez lenne a legjobb megoldás.

2011. febr. 5. 20:10
 52/52 anonim ***** válasza:
Tény és való,nem figyeltem a hireket.. Én a magyarosira gondoltam h ritka név..
2011. febr. 5. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!