Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi lesz így? (Kérdésed túl...

Mi lesz így? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Anyukámmal nagyon megromlott a kapcsolatunk mert a jegyeim nem a legjobbak, de mostmár hozzám se szól, és teljesen levegőbe néz. Ha hazaér elkezd velem üvöltözni, mindegy hogy mit csinálok. Szüleim elváltak, apámmal nem igazán tartom a kapcsolatot. Egyre kevésbé írom idegekkel, meg is vágtam magamat. :( 17/L
2011. jan. 26. 03:03
 1/4 A kérdező kommentje:

*gyakorlatilag hozzám se szól.

*levegőnek néz

Bocsi az elírásokért

2011. jan. 26. 03:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdezd meg tőle, mi a baja mostanában. Lehet, hogy igazából nem is veled van gondja, csak egyedül nehéz, kevés a pénz, sokat kell dolgozni stbstb. Én mondjuk szoktam szólni anyukámnak, ha nem érzem jogosnak a "kötekedését". Persze nem rákiabálni, csak megkérdezni, hogy történt e valami, ami miatt rossz kedve van? Mert ha nem a te hibád, akkor nem rajtad kéne levezetni :)
2011. jan. 26. 06:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egyébként nem hiszem, hogy a jegyeid miatt néz levegőnek. Ha mégis, akkor - ebben igaza van, hogy kezdj el tanulni, lássa hogy igyekszel! Ő csak jót akar neked.
2011. jan. 26. 06:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj el tanulni, és fontolj meg egy pszichológust is, hiszen aki vágja magát, annál nincs minden rendben.

Ha az én gyerekem cseszné el az életét rossz jegyekkel, ráadásul semmit sem csinálna otthon, akkor a legkisebb gondja az önvagdosás lenne.

Kezdj el felnőtt módjára viselkedni, vagy szokj hozzá a gondolathoz, hogy 18 évesen az utcára kerülsz.

2011. jan. 26. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!