Írnátok nekem cigány neveket?
http://www.youtube.com/watch?v=8tLv1HrDfFI&feature=related
Trombitaverseny c. film. Az elején zenélő fiút Rómeónak hívják, aztán a szőke lány, akivel szerelmesek egymásba, ezt mondja:
"ó Rómeó, miért vagy te roma?"
Nagyon nagy!
Amúgy abban volt Sandokan, Rómeó, Rocky. De ők szerbiai cigányok.
Engem mostanában folyton le akarnak szólítani a buckalakók az utcán, hogy adakozzak nekik. Persze gyors léptekkel továbbállok. Nem tudom, mégis mit képzelnek a drappok, mi vagyok én, a Máltai Szeretetszolgálat?! Még jó, hogy igazi krampusztámadásban nem volt részem, bár én a kéregetést is egyfajta zaklatásnak tartom. Ennek alkalmából ím itt van pár név, melyeket a Keresztapa c. film inspirált a fekáliáknak a pulya névadásához:
-Kolompár Marlonbrandó
-Kolompár Alpacsínó
-Kolompár Márió Púzó
-Kolompár Donvító
Kolompár Inkontinencia
Kolompár Urina
Kolompár Fekália
Kolompár Szalmonella
Kolompár Vagina
Kolompár Pú
Kolompár Kaka
Kolompár Klitorisz
Amelyik suliba èn járok(Kovács Margit) áthozták a cigányokat egy másik suliból ès tele van velük a suli.Miattuk alakították ki a D osztályt.Èn magam 6.as vagyok ès van egy 5.-es akit Lakatos Lacikának hívnak,Meg van Lèvai Vanessza,Balog Juli,Bogdán Dzsenifer,Rozs Rebeka,Bakacs Kitti,Csonka Dávid,Kalányos Natália,
Van elsősök közt:Rozs Renátó,meg valaki Dzsenáró is van.Aztán van mèg egy csomó.
Hallok az utcán olyanokat,huuuh.A barátnőm egy olyan házban lakik ami tele van cigányokkal.Nem lehet használni a liftet mert bele van hugyorozva,szsrva,büdös.
Ezeket hallom nap-mint nap:
Álexáááááándráááá gyere vissza azonnal mert mán ölögem van!
Láurááá!Az Isten bosszon meg gyere má!
Dikk má Dzsindzsè hagyd má azt a kiba..ott bbotot bameg!
Dzsenáróó azonnal gyere ide merr megöllek
Meg ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!