Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Írnátok nekem cigány neveket?

Írnátok nekem cigány neveket?

Figyelt kérdés
Vezetéknév-Keresztnév változatban, de lehet csak keresztnév is :)
2011. jan. 10. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
92%

Vezetéknév: Oláh, Kolompár, Rostás, Kalányos, Sárközi, Rafael, Lakatos, Rontó, Rózsa

Nevek: azokat már mind leírták a többiek, a Kevint már többször hallottam, hogy ordít az aprócigány után az anyja, hogy Keeeeeeevin, a k.rva anyád mindenit!:D Másik alkalommal meg Meddoxkához egy anyukájához utaztam a Keletinél.

2011. jan. 10. 21:51
 22/63 anonim ***** válasza:

*volt szerencsém a Keletinél

bocsi fáradt vagyok:)

2011. jan. 10. 21:52
 23/63 A kérdező kommentje:

a Seron Británi kép nekem is megvan :D

És a Ronáldinnyó miatt csak azért is lesz Gáttúzó vagy Fradi nevű gyerekem :D de ezek a nevek, öccsééém... :D

2011. jan. 10. 22:20
 24/63 anonim ***** válasza:
56%
Lakatos Maugli
2011. jan. 10. 22:22
 25/63 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy amit írok, már írták, de hirtelen ezek jutnak eszembe (így ismerősök közül meg hallomásból): Ráfáel, Rikárdó, Dzsásztin, Dásztin, Brendon, Dzsenifer, Dzsesszika, Pamela, Kevin, Fenoména, Szuzanna, Brájen, Zsáklin, Dzsínó, Dzsenna, Armandó, Sanel, Eszmeralda, Szamanta, Vanessza... meg amit még sokat adnak cigányoknak, de nem cigányos sztem, az a Laura (hányszor hallottam már cigányasszonyt visítani a lánya után főleg buszon, hogy Lááurááááááá!!!...)... ja meg mint a laura, olyan a Renáta, Ramóna, Debóra, Melinda is... Rómeót meg Renátót is sokat szoktak adni...
2011. jan. 10. 22:22
 26/63 anonim ***** válasza:
Lakatos Andrea, Orsós Melinda, Búzás Alexandra, Sárközi Kármen, Óvári Renátó stb.
2011. jan. 10. 22:29
 27/63 tetris ***** válasza:
92%
Sztojka Iván, Rafael Sándor
2011. jan. 11. 11:22
 28/63 anonim ***** válasza:

itt a környéken ilyen nevek vannak a romák körében (valamelyiket saját fülemmel halottam, valamelyiket meg egyik közeli suli honlapján találtam, egyik se kitaláció,ilyenek vannak):

vezetéknév: Sárközi, Sárközy, Vontszemű, Lakatos, Sztojka, Krepelka, Rafael, Lévay,Leszkó

keresztnév: Rómeó, Dzsesszika, Dzsenifer, Francesco, Marco Antonio,Mercedes, Richard, Dárius, Sidónia, Nikolas, Manuela

2011. jan. 11. 15:10
 29/63 anonim ***** válasza:
9%

Édesdrágajóistenem :/ Minek neked ez?

Ózdon lakok és van egy kiadó szobám, érdekel?

2011. jan. 11. 17:08
 30/63 anonim ***** válasza:
Retekfészek Rózsika
2011. jan. 11. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!