Írnátok nekem cigány neveket?
Vezetéknév: Oláh, Kolompár, Rostás, Kalányos, Sárközi, Rafael, Lakatos, Rontó, Rózsa
Nevek: azokat már mind leírták a többiek, a Kevint már többször hallottam, hogy ordít az aprócigány után az anyja, hogy Keeeeeeevin, a k.rva anyád mindenit!:D Másik alkalommal meg Meddoxkához egy anyukájához utaztam a Keletinél.
*volt szerencsém a Keletinél
bocsi fáradt vagyok:)
a Seron Británi kép nekem is megvan :D
És a Ronáldinnyó miatt csak azért is lesz Gáttúzó vagy Fradi nevű gyerekem :D de ezek a nevek, öccsééém... :D
itt a környéken ilyen nevek vannak a romák körében (valamelyiket saját fülemmel halottam, valamelyiket meg egyik közeli suli honlapján találtam, egyik se kitaláció,ilyenek vannak):
vezetéknév: Sárközi, Sárközy, Vontszemű, Lakatos, Sztojka, Krepelka, Rafael, Lévay,Leszkó
keresztnév: Rómeó, Dzsesszika, Dzsenifer, Francesco, Marco Antonio,Mercedes, Richard, Dárius, Sidónia, Nikolas, Manuela
Édesdrágajóistenem :/ Minek neked ez?
Ózdon lakok és van egy kiadó szobám, érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!