Hogy tetszik a Zoárd férfi név?
a zoárd pont hogy ősi magyar név
amiket meg felsoroltál, azok tök átlagos tucatnevek szerintem
levente pff mindig a gyümölcslé villan be a fejembe ha meghallom ezt az irritáló nevet, de a Zalán az tetszik
de attól még szeretném ha leírnátok a véleményeteket, és írnátok nektek tetsző neveket
Drága kérdező, pont arról van szó, hogy tökmindegy, hogy tucatnév-e egy név, ha azért akarsz olyan nevet adni a ygereknek, mint a Zoárd, hogy olyan baromi különleges legyen, akkor az már rossz... ha tetszik is, akkor nincs baj. Te lehet, hogy a Leventét mosolyognád meg, de én meg a Zoárdot, izomból :) Amúgy nem kimondott tucatnevek azok se, amiket én írtam, csak gyakorinbak, mint aZoárd. Szerintem egy két szülőnek az értékítélete elcsúszik. Amiből nem kettő-három van az országban, az már tucat egyes ismerőseimnek. Ezzel a hozzáállással vigyázni kell, mert terjed :)
Amúgy vannak kimondott tucatnevek is, amik nekem nagyon tetszenek, de azokat le se írom, mert meg leszek kövezve.
Amúgy pedig tudom, hogy a Zoárd ősi magyar név, ahogy írtam is, tetszenek az egyszerűbb ősi magyar nevek, de a Zoárd pont nem. Félreértetted.
Nézz vissza, manapság volt vagy 5 ilyen kérdés. Mennyinél több az értelme hogy 35 idegen ír összesen 70 nevet, mint végiglapozni egy utónévtárat? Abban is idegenek által gyűjtött MINDENFÉLE nevek vannak........
Én írhatom hogy nekem tetszik a Levente, a Bence, a Patrik, a Dominik, és utálom ha valaki erőlteti a különleges nevet.
Egyszerűen süt a ma kiírt kérdésekről hogy a szülők extrázni akarnak. Mire jó?
19:43 vagyok
A Gergely és a Gergő nekem is nagyon bejön! És még a Máté is. Nekem spec tök mindegy, milyen gyakori, csak szép legyen, és menjen a családnévhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!