Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért nem szeretnek? SEEEEEGÍÍ...

Miért nem szeretnek? SEEEEEGÍÍÍTSÉÉÉG!

Figyelt kérdés

11 éves, kitűnő tanuló,kedves lány vagyok.

Anyám szülei még gyerekkorában elváltak.

Ő az apjánál maradt,aki (finoman szólva)nem egy szerető típus.Anyát hihetetlen szigorban nevelte fel.

Apám szülei is elváltak, de őt legalább szeretetben nevelte az anyuja.

Hogy anyum szeretet mentes életben nőtt fel annak most én iszom a levét.Nagyon szigorú velem.Nem családcentrikus.

Nem vagyunk valami normális család.Ezt úgy értem, hogy semmibe nincs beleszólási jogom, ha rinyálok csak leszúrnak,a legkisebb hibámért is fejmosás jár .Anya imádja az unokatesóm aki 15 éves fiú.Ez nagyon fáj.

De a lényeg:

Végeztem ma rajtuk egy "tesztet".

Egész nap bezárkózva ülök a szobámban.(vécére kimegyek)

tévézem, gépezem stb....Hoztam be 2 L vizet.És a legdurvább:

NEM ESZEM EGÉSZ NAP!!!!

Még jó, hogy van egy kis dugi-csokim. :)

Apám aggódós típus;mindentől óv.Most őt sem érdeklem.

Anyámat meg végképp nem. :( Hallom, hogy egész nap röhögnek tévéznek hancúroznak.

Rám sem hederítenek.Tudom, hogy úgy vannak vele,hogy egyszer majd kijövök.DE NEM!!!

Azt hiszem ma még zuhanyozni sem fogok.

Egyre éhesebb vagyok; elfogyott a csoki.

Miért nem törődnek velem? :-(

2011. jan. 1. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Azt írtad, kitűnő tanuló vagy. Namármost a szüleid éppen ezért feltételezik rólad, hogy ha van otthon kaja, akkor te képes vagy ellátni magad.
2011. jan. 1. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Én nem így csínálnám.Lehet,hogy nem is tudják,hogy nem etél.Miért nem kérdezed meg tőlük?
2011. jan. 1. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tényleg fura ez, amit csinálnak a szüleid. Én 26 vagyok, nem lakom már a szüleimmel, de ha hazalátogatok több napra, akkor is mindig beszólnak hozzám a szülők, hogy most van reggeli/ebéd/vacsi. Szerintem furcsa, hogy ennyire el vannak foglalva magukkal. Nagyon sajnálom. :(

Asszem, tényleg érthető, hogy ilyenek, hiszen írtad is, hogy mindkét szülőd elvált szülők gyermeke.

Kicsit írhatnál részletesebben, milyen rinyálásokért szoktak leszólni? Szoktak kérdezgetni a suliról? Mit tudnak az életedről (pl. kik a barátaid, mit szeretsz csinálni stb.)?

2011. jan. 1. 17:27
 4/8 tetris ***** válasza:
100%

Hej, de kuka vagy! Ha viháncolnak, akkor vszeg abban a hitben vannak, hogy veled minden oké.

Ha egész nap nem eszel, kivel fogsz kitolni, ha nem saját magaddal?

Tessék kimenni a konyhába,és egyél!!! A problémák megoldása az, ha megbeszélik. Mi itt a gyk-n nem fogjuk tudni megoldani a gondokat, legfeljebb az észt osztjuk, és tanácsokat adunk. A végső megoldás a te kezedben van.

Most mindenki ráér, holnap se kell korán felkelni, végetértek az ünnepek is, ez remek alkalom arra, hogy beszélgessetek egy jót. Most mindenki pihent, jókedvű. Nosza, menj ki, és beszélgessetek! Mondd el, ni bánt!

2011. jan. 1. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Legfeljebb túlbecsülik az önállóságodat. Engem sem kergetnek a tányérral.
2011. jan. 1. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

erőt adtak :)

2011. jan. 1. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer szülinapom volt, és mindenki elfelejtette. Senki nem köszöntött fel, pedig nagy a család. Majdnem sírtam, bezárkózta, nem szóltam senkihez. Sokat töprengtem rájöttem, hogy barom voltam. Hamarosan névnapom volt. Sütöttem tortát, ünnepi hangulatot csináltam, mind a fejükhöz kaptak. Jé, Isten Éltessen, ja, és szülinapod is volt! Bocs! Hoztak virágot is.

Szóval a tanulság: Ne várd, hogy valaki kinyissa az ajtót, nyisd ki te! Attól, hogy ők a szülők, bizony még lehetnek tudatlanabbak nálad. Légy jó hozzájuk, nem tudják, mit cselekszenek.

2011. jan. 1. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Lépj tul rajta, és ne épitsd le magad miattuk. Nekem is volt ilyenben részem. Biztos szeretnek. Szolgáld ki magad aztán ne tesztelj sokat, jobban jársz!!! maradj jotanulo és önálló. :)
2011. jan. 2. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!