A Zsiga vezetéknév cigány?
A Zsiga a Zsigmond név becézése,és nem cigány név. Semmi szégyelnivaló nicns rajta. Akkor sem,ha cigánynév lenne. Nevetséges,hogy ma mindenkiben cigányt láttok.
Nem kell törődni az ilyenekkel.
Én ismerek olyan Oláh vezetéknevüt is,aki hófehér szőke,és a nagyszülőkig felmenőleg biztos,hogy nem cigányok
Ha cigány eredetü lenne a Zsiga,akkor sincs semmi.Senki nem tudhatja biztosra az ő családjában volt e cigány.Nekem a dédim az volt ,és mindnenél jobban szerettem,bár velem lenne még,egyáltalán nem szégyenlem. Nem úgy viselkedett,hogy szégyellni kelljen.
nem hiszem h van ilyen h cigánynév...ugy értem, mivel ők kisebbség, rengeteg mindent átvesznek...ahogy mi is tőlük az évek során...szóval max annyit lehet mondani h egy egy név gyakoribb náluk...
de az első aztán szép választ irt:D a horváth és a kovács a legelterjedtem magyar nevek között vannak teeeeeeee
a bogdan meg lehet orosz román ukrán...szóval ennyit erről...de tökmind1 mert nincs ilyen...
A válasz a kérdésedre pedig az h az olyan nevek mint a Béla, Zsigmond (Zsiga), Lajos, Géza stb. régebben voltak divatosak...ma kicsit régimódinak számitanak, igy midnenki a vidékkel azonosítja, illetve a butasággal, parasztsággal(minden értelemben)
szóval a válaszom...a neved manapság idiótán hangzik és majd midnenki egy buta idióta pararsztgyereket képzel maga elé...sajnos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!