A bátyámmal rosszba vagyok mit tegyek h jóba legyünk?
Figyelt kérdés
mindig bunkó velem de nem tudom miért talán a viselkedésem miatt?nem tudom.szerintetek mit kell tennem?2010. dec. 24. 02:35
1/7 anonim válasza:
erről egy kicsit részletesebben is írhatnál :)
3/7 anonim válasza:
A bátyád hány éves? És te? Lány vagy vagy fiú?
4/7 A kérdező kommentje:
én lány vagyok és ha kérek a bátyámtól valamit akkor nagyon csúnyán beszél és ha valamit nem jól csinálok akkor nagyonkiakad rám és akkor roszabb a helyzet
2010. dec. 26. 03:06
5/7 A kérdező kommentje:
és még az h a bátyám 16 éves
2010. dec. 26. 03:07
6/7 anonim válasza:
Tehát adott egy lány, és a 16 éves bátyja.
Hát, erre a legtöbben azt írnák, hogy majd megváltozik, most pont abban a korban van, hogy ez normális.
De azért szerintem próbálkozz. Kedveskedj, dicsérd meg a felsőjét, vagy bármit, ami nem meglepő egy kishúg szájából. Aztán kérd ki a véleményét bizonyos témákban, hogy érezze, hogy ő a nagy, és erős bátyó, és a tesójának szüksége van a segítségére. Ha esetleg megkér valamire, szó nélkül segíts neki, és mosolyogj, majd tedd hozzá, hogy örülsz, hogy téged kért meg.
És a legfontosabb: Egyszer, mikor egyedül van a szobájában, menj be hozzá, és próbálj meg vele beszélni. Csak tapintatosan kérdezz rá, hogy van-e valami problémája veled. Innentől menni fog. :)
13/L ( 18 éves fiú tesóval (= )
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. febr. 16. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!