Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek, (bővebben lent)?

Mit tegyek, (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
apukám állandóan iszik és anyukám ezt hagyja de ha mondd valamit és nem tetszik neki ez ilyen betegség. és ekkor bemegy a szobába bezárkózik és sír és nem akar orvoshoz menni mert azt mondja nem tudnak segíteni ( ez egy 8 éve tartó betegség már sokszor volt kezelve de mindig visszaesett és ez az ital miatt van segítsetek mit tegyek?
2010. dec. 9. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Apádnak az kéne beessen a kocsi alá az lehet meghozná az eszét.

Sajna az ien nem ember már. Aki a szenvedélye miatt másnak is kárt csinál. Addig nálam semmi gond nincs míg 1 szenvedély függő nem tesz kárt a normális emberben.

Nem fog leszokni majd jön az h elissza a máját úgy fog fájni mindene h ott fog bőgni a nyakatokon.

18/F

2010. dec. 9. 18:06
 2/3 A kérdező kommentje:
hát ezt tudom csak már volt olyan időszaka amikor a 8év előtti ember volt akinek cége volt és jó családja azon is gondolkodtam ,hogy lehet az apja teszi mert gyermekkorában állandóan verte és az anyja halála után lett ilyen amilyen most
2010. dec. 9. 18:11
 3/3 anonim válasza:
Szerintem kérdd meg anyukádat, hogy ne hagyja annyiban a dolgot!! Éreztesse anyukád vele, hogy vannak a világon szebb és értelmesebb dolgok, amibe több értelem van beleölni a sok pénzt!! Ne a "betegség" szemszögből közelítsétek meg a helyzetet, hanem anyagi szempontból! Ha beszélni szeretnétek apuddal, ne azzal gyertek, hogy milyen sokat iszol! Hanem, hogy ha nem hagyja abba, komolyabb anyagi gondotok is lehet...
2010. dec. 22. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!