Hogy adható egy kisbabának a Pál keresztnév?
Figyelt kérdés
Mostanában adják még?tegnap 21:54
11/18 anonim válasza:
A mi fiunkat is Pálnak hívják. Régi magyar név. Kinizsi Pál, pl.
12/18 anonim válasza:
Nálunk a családban múlt hónapban született egy Pál, szerintem nagyon szép név.
13/18 anonim válasza:
Adják, szép név a Pál, a Palkó becenév szerintem nagyon cuki, de a Noel bácsival sincsen semmi gond, tele lesznek velük a nyugdíjasklubok 50 év múlva. :)
14/18 anonim válasza:
Mondjuk inkább Noel lennék, mint Pál, de az is egy vállalható név.
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
#15 szerintem bozralmas nevek errol alistarol:
Dominik
Noel
Benett
Nolen
Soma
Zétény
A Pál remek név
17/18 anonim válasza:
"A mi fiunkat is Pálnak hívják. Régi magyar név"
A francokat magyar név. Nemzetközi, latin eredetű.
Szerintem semmivel nem rosszabb egy Noel, szóval mindenki kussoljon a különböző nevek sértegetésével
18/18 anonim válasza:
Mivel megszólítottál, én voltam, aki írtam, hogy a mi fiunkat is Pálnak hívják, most nem vitatkoznék, hogy milyen eredetű. Lehet, hogy latin, inkább azt szerettem volna érzékeltetni, hogy régebben többször adták, népszerű név volt. Nem kell rögtön rárontani az emberre. Nem sértegetett senki semmilyen nevet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!