Szeretnék Egri egyházmegyei levéltárban az én saját családfám után kutatni, tudnál nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Én személyesen ott a helyszínen szeretném egyéni családfa kutatás végezni az én apai ági családfámról sajnos a lakhelyemtől kb 3,5-4 órás utazás lenne tömegközlekedéssel (busz és vonat) Olcsóbb szállás után keresek. Szállodára nem szeretnék költekezni, ebben szeretném az olvasóktól segítséget kérni. Levéltár épületében gondolom nincs lehetőség szállást kérni, esetleg még egyik Egri iskolai kollégiumára gondoltam. Javaslatokat köszönöm szépen!okt. 25. 21:52
1/4 anonim válasza:
Bocs, de ha csak a sima anyakönyveket akarod megnézni, akkor sokkal jobban jársz, ha a familysearch-ra regisztrálsz (ingyenes) és ott nézed végig az anyakönyveket otthon a szobádban a komputeren. Minden anyakönyv fenn van fotóként, így nagyon egyszerü.
2/4 anonim válasza:
Szintén a familysearchöt javaslom. A levéltárban szerintem az egyháziakat nem találod meg.
3/4 anonim válasza:
Milyen régieket keresel? 1895-ig csak egyházi nyilvántartás volt. Ha neked jó buli erre ennyi időt áldozni, mikor mind fent van familysearch-en...
A lakásból nem léptem ki, és az 1700-as évekig visszafejtettem a család legtöbb ágát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!