Mitől lehet valakinek "romásabb" beütése, ha egyáltalán nem az? Barnább bőr, stb.
Figyelt kérdés
júl. 26. 13:21
1/13 anonim válasza:
Ez a mai világ. Külső alapján ítélkezünk, holott, lehet hogy egy nagyon jó emberrőp beszélünk.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem az emberi oldala a lényeg!
Csak láttam már olyat, hogy testvérek között valaki hófehér, másik kreol bőrű, stb..
júl. 26. 13:38
5/13 anonim válasza:
A genetika érdekes dolgokat tud produkálni. Nekem és a férjemnek is fehér bőrünk van, a lányunk meg kis kreolos. Amúgy arcra tiszta apja, de hogy ezt a bőrszínt honnan szedte azt nem tudjuk. Vagyis mint a legtöbb magyarnak nekünk is akad 1-2 roma felmenőnk, de elég távoliak, dédszülői szinten. De amúgy az ősmagyarok sem voktak elvileg tejfehér bőrűek.
6/13 anonim válasza:
Egyszerűen déli típusú, vagy ott vannak pl a kunok.. de van aki pl a naptól könnyen barnul.
Gyermekkori barátom magyar anyától és apától született, de fullra olyan mint egy mongol. Nem hiszik el, hogy magyar.
7/13 anonim válasza:
Nekem a húgom barnásabb bőrű, én viszont kifejezetten fehérbőrű vagyok. Olasz és horvát felmenőink is vannak, onnan simán jöhet a barnaság. Cigányokról nem tudok de nem kizárható.
8/13 anonim válasza:
Ha kijön belőle a "vér", mikor a tesókkal találkozik, (proli nyelvhasználat, minősíthetetlen viselkedés, a gyengébbikbe való belekötés, megalázás, stb.) akkor egyből kijön a valódi énje. Ez nem igazán külső kérdése. Sokkal inkább a személyiségé.
9/13 anonim válasza:
A "sötét" börszín a legtöbb esetben délszláv, horvát, néha görög eredetre utal, csak igen ritkán romára.
10/13 anonim válasza:
Eleve az "igazi" magyarok sem hófehérek voltak, hanem erösen kreolos szinüek, emellett a (betelepített) kunok is sötétebbek, rengeteg a horvát meg más déli népcsoport, az itt élt törökök is sötétebbek voltak - ezekböl az ösökböl nehezen jön ki fehér bör - az a legtöbb esetben németek ösökre utalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!