Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől alakulhat ki az valakiné...

Mitől alakulhat ki az valakinél, hogy egyáltalán nem érez szagokat?

Figyelt kérdés
2019. okt. 11. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyszerek gőzének belélegzése, égés, daganat, ...
2019. okt. 11. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Arcüreggyulladás miatt a leggyakoribb.

Rohadt egy dolog, az étel is ízetlen olyankor. Eszel, mert kell...

Egyszer volt ilyenem egy tavaszon, beleszagoltam izomból egy ilyen 300 Ft-os pacsuli kölnibe úgy, hogy levettem a tetejét, letüdőztem izomból, és semmi.

Miután kijöttem az arcüreggyusziból, tettem egy próbát a kölnivel. Konkrétan azt nem bírtam, hogy lezárt állapotban megszagoljam...

2019. okt. 11. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Cinkhiány is okozhatja.
2019. okt. 11. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy erős nátha után jött elő, sokáig nem éreztem semmilyen szagot, ízeket sem, nagyon rossz volt, de szerencsére helyreállt mindkettő.

Betegség miatt lehet állandó is, pl.: szagló receptorok elhalása, de előjele lehet bizonyos betegségeknek is, mint Alzheimer kór, Parkinson kór. Okozhatja orrpolip is, vagy tartós orrcsepp használat, de cukorbetegség miatt is károsodhatnak a szagló idegek,,stb.

Orr-fül-gégész felkeresése indokolt.

2019. okt. 11. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem orrspraytől megy el minimálisan.

Most lehet hülyeséget mondok, de láttam valahol, hogy olyankor a levegő nem jut el egy adott részhez az orrban. Nemtudom mennyire igaz:)

2020. nov. 30. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!