Mit tegyek? A többi lent.
Figyelt kérdés
aszüleim élváltak,már jó ideje.Anyum és Mamám eggyü élnek.Én apámmal vagyok.a Hugom rendszeresen hisztizett mamiéknál,mama nem bírta tovább,közölte hogy csak 1-esével mehetünk hozzájuk.Elmeséltem apámnak,aki hallani sem akar a dologról,és msot ugy néz ki hogy két kő között őrlődöm.Kész vagyok idegileg,mit csináljak,kiwel beszéljek,segítsetek.!2010. okt. 31. 14:50
1/6 anonim válasza:
Nem igazán értem. Akkor most a húgoddal együtt apátokkal laktok? Vagy hogy van ez?
2/6 anonim válasza:
amíg kiskorú vagy (feltételezem), sajnos vagy nem sajnos, nem igazán van beleszólásod abba, hogy hol helyeznek el. de ezt igenis elmondhatod, hogy te mit szeretnél és az úgy mindjárt más, mintha ide-oda kéne menned... de tulajdonképpen nem is értem, mi a konkrét probléma... nyisd ki a szád, és egyszerűen mond el a szüleidnek, mamádnak, hogy mit akarsz, neked hogyan lenne jó. ezt nem hagyhatják figyelmen kívül. ha meg igen, az nagy szemétség...
3/6 A kérdező kommentje:
Hát.HUgíval élek-.-"
Beszélhetek én,mintha a falnak beszélnék.Apa azt mondja ne rakjak neki keresztbe,h csak az 1ikünk van otthon-.-
és annyira nehéz.Mama nagyon makacs,apám meg egy fasz.
nemis tudom,hogy álljak neki.
2010. okt. 31. 15:02
4/6 anonim válasza:
Még mindig nem értem apukád problémáját. Miért baj, ha csak az egyikőtök van otthon, míg a másik mamát látogat?
5/6 anonim válasza:
apád -nagyon úgy tűnik,- kompromisszumképtelen...:S
6/6 A kérdező kommentje:
Soha nem értettem én sem,és nemis fogom megérteni a logikáját.
Kifogások voltak kifogások hegyén.Hogy normális családokban nincs ilyen.
vagy,ez olyan mintha az egyikőnket örökbe kellene adni.
áhh.
pont ezért ilyen nehéz.
2010. okt. 31. 15:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!