Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? Felejtsem el a...

Mit tegyek? Felejtsem el a nagybátyámat is?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A nagybátyámat nagyon szeretem mintha édes testvérem lenne(ő a keresztapàm is) de a felesége miatt nem megyek oda. Csak ha nincs otthon a felesége. Azt mondta a nagybátyám nekem szeretnem kell a feleségét elkell fogadnom mert ő jó és igazságos és ha csak akkor megyek oda ha ni cs itthon inkább ne is menjek!

Azért nem bírom a nagybátyám feleségét mert mindenbe köze van másokat kritizàl olyanokba bele szól amibe semmi koze.. én meg megmondtam neki hogy te csak a nagybátyám felesége vagy Vérszerint semmi közünk egymáshoz inkább mondom a saját rokonaidat igazgasd be engem mert hozzád semmi közöm nincsen .. folyton becsmèreli a nagymamàmat is (aki az ő anyósa) nem bírom elviselni de ezt a nagybátyám nem látja be... Mit tegyek? Gyerekkorom óta szeretem a nagybatyamat nem akarom elveszíteni e miatt a nő miatt azonban a beszologatasait ennek a nőnek nem vagyon hajlandó eltűrni

jún. 10. 13:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Drága keresztanyám aki nagybátyám első felesége volt az egy nemes lelkű jó volt. De ez a nő borzalom! ;(
jún. 10. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11, hat pedig, kerdezo, sajnos szokj hozza a gondolathoz. Legalabbis addig, amig a nagybatyad le nem csereli megint ezt a not is, aztan hatha szerencsed lesz... ;-)
jún. 10. 15:05
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
A tobbiekkel ellentetben nem mondanam, hogy nagybatyaddal van a gond. Elvakitja a szerelem es a kotodes, a parja pedig egy aljas dark triad szemelyiseg... te tisztan latod a patkany szemelyiseget, mig nagybatyad nem, a rozaszin kod miatt. Abban remenykedj, hogy mihamarabb elmulik ez a kod.
jún. 10. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, felejtsd el.

Apám 2.0, én már lemondtam róla. Volt valamilyen, és a mostohaanyám 180 fokos fordulattal változtatott rajta - sajnos nem jó irányba.

Apa is azt mondja, jaj, milyen kedves a nője, fogadjam el, stb. Persze, amikor ő is ott van, kedves, de amúgy konkrétan az egész családunk utálja, olyan kétszínű kígyó.

Persze ezt apám nem látja, nem ismeri be, inkább teljesen elhatárolódik és kb senkivel nem tartja már a kapcsolatot. Olyanokkal, akikkel 15-20 éven át tök szoros barátságban volt.

jún. 11. 08:47
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Felejtsd el!
jún. 11. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!