Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? Felejtsem el a...

Mit tegyek? Felejtsem el a nagybátyámat is?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A nagybátyámat nagyon szeretem mintha édes testvérem lenne(ő a keresztapàm is) de a felesége miatt nem megyek oda. Csak ha nincs otthon a felesége. Azt mondta a nagybátyám nekem szeretnem kell a feleségét elkell fogadnom mert ő jó és igazságos és ha csak akkor megyek oda ha ni cs itthon inkább ne is menjek!

Azért nem bírom a nagybátyám feleségét mert mindenbe köze van másokat kritizàl olyanokba bele szól amibe semmi koze.. én meg megmondtam neki hogy te csak a nagybátyám felesége vagy Vérszerint semmi közünk egymáshoz inkább mondom a saját rokonaidat igazgasd be engem mert hozzád semmi közöm nincsen .. folyton becsmèreli a nagymamàmat is (aki az ő anyósa) nem bírom elviselni de ezt a nagybátyám nem látja be... Mit tegyek? Gyerekkorom óta szeretem a nagybatyamat nem akarom elveszíteni e miatt a nő miatt azonban a beszologatasait ennek a nőnek nem vagyon hajlandó eltűrni

jún. 10. 13:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Én a helyedben azért leülnék kettesben a nagybátyáddal beszélgetni erről. Ha ennyire szereted, akkor valószínű nagyon szoros a kapcsolatotok is. Biztos sikerül megbeszélnetek. Én biztos megkérdezném tőle, hogy: Laci, te mit szólsz ahhoz, hogy a Mamát állandóan szidja Kati? Nekem ez nagyon rossz hallgatni, mert szeretem a Mamát. Kb így kéne indítani és a többi adja magát.
jún. 10. 13:49
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Meg jo, hogy a nagybatyad kiall a felesege mellett, sajnos ritka ereny, es nem enged se erzelmi zsarolasnak, se hisztinek. Orulj neki inkabb, hogy teged elvisel! Vicces is lenne, ha te iranyitanal es te mondanad meg neki, ki lehet a rokona es ki nem.
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Én értem, hogy te szereted. De azt nem, hogy miért? Hiszen ő nem szeret.
 4/15 anonim ***** válasza:
42%
Karfiol! Jól beszélsz!
jún. 10. 14:00
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Kerdezo! Amugy a nagyamamad hogy all a nagybatyad felesegehez? Mert olyan a foldon nincs, hogy valaki szorakozasbol szidja az anyosat. Gondolom rendesen beszologat neki es dominalni akar a venasszony. ;-)
jún. 10. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Hány éves vagy, külön élsz már? Egy városban laktok?

Találkozzatok nálad, ahol te laksz, vagy egy parkban, cukrászdában stb. Vagy amikor a felesége nincs otthon.

Nem tudsz mást sajnos tenni. Ez sosem lesz jobb, hidd el. Sosem fogod megkedvelni a feleséget, ha most ennyire utálod. Ne találkozz a feleséggel, ennyi, mindkettőtök érdeke.

Jogodban áll nem szeretni a feleséget, viszont ne beszélj így róla. Ezzel csak megbántod a nagybátyád, ő szereti, szerelmes a feleségébe, hozzá tartozik. Majd egyszer te is megtapasztalod, a feleség vagy férj a legfontosabb családtag, az első számú (meg a gyerekeik).

Ők összetartoznak. Közösen fognak jönni a ballagásodra, diplomaosztódra, esküvődre.

Ettől függetlenül neki sincs joga hangosan szidni a nagymamád, de ez már egy másik kérdés.

7/15 anonim ***** válasza:
85%
Miért mindig nála találkoztok? Miért nem találkoztok kettesben egy kávézóban? De az ultimátum nem jó ómen a részéről, olyan nincs hogy a feleségét szeretned kell, olyan van hogy el kell fogadd hogy ő a felesége. Ahogy a nagybátyádnak is el kéne fogadnia hogy nem vagytok közös hullámhosszon a hárpiával és olyan megoldás kell ami mindkettőtöknek jó.
 8/15 A kérdező kommentje:
Míg a keresztapàm azaz nagybátyám a keresztanyammal élt azaz első feleségével semmi baj nem volt imádtam a keresztanyàmat. De ez akivel most el borzalom! A saját rokonai nem foglalkoznak ezzel a nővel . A fiat is eldobta ez a nő és ennek a nőnek az anyja vagyis a nagymamàja nevelte fel a gyereket.. mi köze van hozzám ennek a nőnek az èn èletemhez meg dolgaim hoz
jún. 10. 14:28
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Felejds el a nagybáttyad is.
jún. 10. 14:36
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

amilyen a mosdó, olyan a törölköző.

Ha a nagybátyád egy ilyen erkölcsi nulla nőt pártol, akkor ő is olyan.

megértelek, mert nekem is van olyan rokonom, akit régen nagyon szerettem, jó fej volt, de a férje teljesen megváltoztatta és már egy teljesen más ember lett, akire nem vagyok kíváncsi.

jún. 10. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!