Mit tegyek? Felejtsem el a nagybátyámat is?
Sziasztok! A nagybátyámat nagyon szeretem mintha édes testvérem lenne(ő a keresztapàm is) de a felesége miatt nem megyek oda. Csak ha nincs otthon a felesége. Azt mondta a nagybátyám nekem szeretnem kell a feleségét elkell fogadnom mert ő jó és igazságos és ha csak akkor megyek oda ha ni cs itthon inkább ne is menjek!
Azért nem bírom a nagybátyám feleségét mert mindenbe köze van másokat kritizàl olyanokba bele szól amibe semmi koze.. én meg megmondtam neki hogy te csak a nagybátyám felesége vagy Vérszerint semmi közünk egymáshoz inkább mondom a saját rokonaidat igazgasd be engem mert hozzád semmi közöm nincsen .. folyton becsmèreli a nagymamàmat is (aki az ő anyósa) nem bírom elviselni de ezt a nagybátyám nem látja be... Mit tegyek? Gyerekkorom óta szeretem a nagybatyamat nem akarom elveszíteni e miatt a nő miatt azonban a beszologatasait ennek a nőnek nem vagyon hajlandó eltűrni
Hány éves vagy, külön élsz már? Egy városban laktok?
Találkozzatok nálad, ahol te laksz, vagy egy parkban, cukrászdában stb. Vagy amikor a felesége nincs otthon.
Nem tudsz mást sajnos tenni. Ez sosem lesz jobb, hidd el. Sosem fogod megkedvelni a feleséget, ha most ennyire utálod. Ne találkozz a feleséggel, ennyi, mindkettőtök érdeke.
Jogodban áll nem szeretni a feleséget, viszont ne beszélj így róla. Ezzel csak megbántod a nagybátyád, ő szereti, szerelmes a feleségébe, hozzá tartozik. Majd egyszer te is megtapasztalod, a feleség vagy férj a legfontosabb családtag, az első számú (meg a gyerekeik).
Ők összetartoznak. Közösen fognak jönni a ballagásodra, diplomaosztódra, esküvődre.
Ettől függetlenül neki sincs joga hangosan szidni a nagymamád, de ez már egy másik kérdés.
amilyen a mosdó, olyan a törölköző.
Ha a nagybátyád egy ilyen erkölcsi nulla nőt pártol, akkor ő is olyan.
megértelek, mert nekem is van olyan rokonom, akit régen nagyon szerettem, jó fej volt, de a férje teljesen megváltoztatta és már egy teljesen más ember lett, akire nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!