Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek bűn ha mostoha...

Szerintetek bűn ha mostoha testvérek egymásba szeretnek?

Figyelt kérdés
Pl anyukám férjének az első kapcsolatából született lányával össze jönnèk az bűn?
máj. 29. 18:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%

Jogilag semmi gond nincs vele.

Érzelmileg: ha nem együtt nőttetek fel, akkor nem gond. Ha viszont együtt nőttetek fel kicsi korotok óta, akkor érzelmileg ez olyan, mintha édestestvéred iránt éreznéd ugyanezt.

máj. 29. 22:02
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem együtt nottunnk fel. Én 15 voltam o 14 mikor egybe költöztek szüleink. Most 18 vagyok ő 17
máj. 29. 22:33
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Akkor semmi gond vele.
máj. 29. 22:35
 14/23 anonim ***** válasza:
13%
11. Igen, "olyan, mintha" DE!!!! Nem az! És ez a lényeg.
máj. 29. 23:50
 15/23 anonim ***** válasza:
73%
5. "Nem a közös vér teszi undorítóvá a testvérek számára a másikkal való szex gondolatát, hanem hogy együtt nőnek fel." Ez több szempontbol hülyeség! A: Semmi undorito nincs benne. Nem ezért nem elfogadott a testvérek közötti szex. B: A testvérszex azért nem megengedett, mert az esetleges utodoknál a genetikai torzulások halmozottan fordulnak elö. (Ld. belterjes tenyésztés.)
máj. 29. 23:57
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

Hát, nem tudom... A húgom örökbe lett fogadva, 1 éves voltam akkor. Nekem ő a testvérem, én úgy is tekintek rá. Jó, itt jogilag több probléma lenne, mert az örökbefogadott gyereket a jog úgy kezeli, mint a vér szerintit, de genetikailag nem állunk közelebb egymáshoz, mint a mostoha testvérek, mégsem vonzódom hozzá szexuálisan. Ha valaki ilyen kicsi korától együtt él a másikkal, annak ő a testvére, biztos vannak olyanok, akik lefekszenek egymással ennek ellenére, de ez számomra igen szokatlan, ha szépen akarok fogalmazni.

Szóval akik 1-2 éves koruktól együtt nőnek fel, ők testvérek, sőt az ilyen kisgyerek a nevelőszülőre is ugyanúgy tekint, mintha a valódi szülője lenne, például az unokatesóm 3 éves volt, amikor az elvált anyjával megismerték a nagybátyjámat és teljes mértékben apjaként tekint rá, hiszen ő nevelte, hiába nem vérrokonok. Én meg unokatestvéremként tekintek rá, hiszen együtt nőttünk fel, neki a nagybátyjám az apja, a nagybátyjám a fiaként kezeli, nekem pedig a nagybátyjám fia az unokatestvérem, mégha genetikailag nem is az.

máj. 30. 01:11
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Azt csinálsz amit akarsz. Ha megakarod dugni az sem ütközik törvénybe.
máj. 30. 02:52
 18/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem bűn, nem vagytok vértestvérek.
máj. 30. 07:32
 19/23 anonim ***** válasza:
53%
Nem bűn, nem etikátlan, maximum kicsit szokatlan :), bár ők gyakorlatilag vérséget tekintve idegenek, miért ne lehetnének egy pár?
máj. 30. 08:09
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem bűn, kicsit bizarr.
máj. 30. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!