Lehet, hogy van egy testvérem?
Figyelt kérdés
Anyàm halàlàt követően előkerült pàr kòrhàzi papirja amin rajta van a betegsége amivel születésemkor kezelték és azzal kezdődik, hogy 2.terhességét követően. Tudtommal egyke vagyok. Csalàdbòl senki nem tud semmit. Anyàm nevelőotthonban élt 7 éves koràtol 18 éves koràig. Senki semmit nem tud ròla. Apàmmal kb 28 évesen ismerkedett meg.. valakinek valami ötlet?
Làttam, kezelte pszichiàter viszont szerintem màr rég visszavonult ez több mint 30 éves történet.
máj. 26. 18:28
11/11 anonim válasza:
Ha intézetben nőtt fel, sajnos elég valószínű egy tinikori terhesség, ami végződhetett abortusszal, vetéléssel, halvaszületéssel, vagy örökbeadással. Egyedül az utolsó esetben lehet még életben, de neked ő akkor sem testvéred, hanem egy idegen, hiszen ő egy másik családban nőtt fel, valószínűleg nem is ismerte a szülőanyját. Nem kéne egy másik embert tönkretenni mindenféle nyomozgatással. Könyveld el magadban és lépj túl rajta. Oka van, hogy anyukád nem beszélt róla, biztos nagyon fájdalams időszak volt ez az életében. A pszichiáter is lehet, emiatt kellett, hogy fel tudja dolgozni valamennyire a veszteségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!