Nem vagyok roma származású, nem is tudok ilyen felmenőről, akkor viszont mire véljem ezeket a külső jegyeket? (Többi lent.)
Az egész családomban egyedül az anyai nagyapám volt kissé kreolosabb bőrű az átlagnál + fekete hajjal rendelkezett (ameddig meg nem őszült), de ő megerősített abban, hogy ő biztos nem cigány. Csak az ő esetében merült fel valamennyire a gyanúm, hogy esetleg, még ha nem is roma, de az egyik régebben élt felmenője az volt, de, - nagyapám szerint -, ez sem lehetséges.
A többi családtagommal kapcsolatban eszembe sem jutott ilyesmi.
...És itt jön képbe az én külsőm:
Világos bőrű vagyok, a hajam barna, viszont a szemem sötétbarna, ahogyan a szemöldököm is erős és sötét színű. Tehát, csak és kizárólag a szemem környéke ad okot úgymond "aggodalomra". Úgy vélem, egyedül ezt örököltem a nagypapámtól.
Valahogy nagyon örülnék a világoskék szemeknek, de tudom, hogy el kell fogadnom magam, ahogy vagyok.
Én olyan fehér vagyok, hogy 16 éves koromban az akkor full szőke, kék szemű, télen hófehérke 5 éves unokahúgom is jobban le tudott barnulni a nyáron, mint én. Ez most se lenne másképp, csak már idősebb vagyok én is meg az unokahúgom is. Az én nyár végi színem másoknál a téli sápadtság.
Mégis barna a szemem. Biztos cigány vagyok ezzel a hullaszínnel. 😂
17:21
Annyit, amennyi elég ahhoz, hogy szétrobbanjon a fejed a dühtől.
🤣🤣🤣
A lányom fekete szemű olyan barna a szeme hogy feketének látszik a szeme csak közelebröl látszik hogy barna. A bőre szép barna a haja is barna de egyáltalán nem cigány semmi cigány vér nincs benne a családban vannak bárba bőrüek szimplán ezt a gént örökölte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!