Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nem vagyok roma származású,...

Nem vagyok roma származású, nem is tudok ilyen felmenőről, akkor viszont mire véljem ezeket a külső jegyeket? (Többi lent.)

Figyelt kérdés

Az egész családomban egyedül az anyai nagyapám volt kissé kreolosabb bőrű az átlagnál + fekete hajjal rendelkezett (ameddig meg nem őszült), de ő megerősített abban, hogy ő biztos nem cigány. Csak az ő esetében merült fel valamennyire a gyanúm, hogy esetleg, még ha nem is roma, de az egyik régebben élt felmenője az volt, de, - nagyapám szerint -, ez sem lehetséges.

A többi családtagommal kapcsolatban eszembe sem jutott ilyesmi.

...És itt jön képbe az én külsőm:

Világos bőrű vagyok, a hajam barna, viszont a szemem sötétbarna, ahogyan a szemöldököm is erős és sötét színű. Tehát, csak és kizárólag a szemem környéke ad okot úgymond "aggodalomra". Úgy vélem, egyedül ezt örököltem a nagypapámtól.

Valahogy nagyon örülnék a világoskék szemeknek, de tudom, hogy el kell fogadnom magam, ahogy vagyok.

máj. 25. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan fehér vagyok, hogy 16 éves koromban az akkor full szőke, kék szemű, télen hófehérke 5 éves unokahúgom is jobban le tudott barnulni a nyáron, mint én. Ez most se lenne másképp, csak már idősebb vagyok én is meg az unokahúgom is. Az én nyár végi színem másoknál a téli sápadtság.

Mégis barna a szemem. Biztos cigány vagyok ezzel a hullaszínnel. 😂

máj. 26. 10:06
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan hány kérdést fogsz még idehányni, hogy ki akarod deríteni, hogy cigány vagy-e?
máj. 26. 17:21
 13/19 A kérdező kommentje:

17:21

Annyit, amennyi elég ahhoz, hogy szétrobbanjon a fejed a dühtől.

máj. 26. 17:34
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem én vagyok egy frusztrált nyomorék, aki nem bírja elviselni, hogy van benne egy vonóval.
máj. 26. 20:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Nincs bennem.
máj. 26. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
F@szt nem, egy egész zenekarral 😂
máj. 27. 10:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem ismersz, nem láttál. Tévedsz.
máj. 27. 10:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣🤣

A lányom fekete szemű olyan barna a szeme hogy feketének látszik a szeme csak közelebröl látszik hogy barna. A bőre szép barna a haja is barna de egyáltalán nem cigány semmi cigány vér nincs benne a családban vannak bárba bőrüek szimplán ezt a gént örökölte.

máj. 28. 13:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Na most kiderült hogy roma vagyok. Meg 3 gyerekem is roma. Az apjuk is roma. De a 4. gyerekünk meg árja, esetleg skandináv. Látod, kedves kérdező, milyen érdekes dolgok vannak.... Legalábbis ha szemszínről meg kinézetről akarja valaki megmondani hogy ki milyen származású.
máj. 28. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!