Valaki ismerte az ükszülei közül valakit?
Én egyetlen nagymamámat ismertem, 13 éves voltam mikor meghalt. a gyerekem pontosan így járt. Nemhogy ükszülője, nagyszülője sincs 13 évesen.
Sorra hallani, hogyan halnak az 50-es emberek, a jövő generációja nem is fogja ismerni a nagyszülő fogalmát.
Én 16 éves voltam amikor a dédnagymamám 96 évesen meghalt, a nővéreim 19.5 évesek (ikrek), de egyiknek se volt még gyereke… Az unokabátyám szintén ekkor 21 éves volt, neki is Ő volt a dédnagymamája, de neki se volt ekkor még gyereke.
Ez a dédi az apai nagypapám anyja volt, aki viszont 20 évesen meghalt és 15 éves volt amikor apám fogant (a nagymamám meg 23)… Rajta kívül viszont volt még 5 fia, ráadásul nagyrészt idősebbek, szóval nagyon nagy rá az esély hogy volt olyan ükunokája aki már a 96 éves korában bekövetkezett halála előtt megszületett, talán ismerte is… Viszont mi nem igazán tartottuk velük a kapcsolatot, a dédivel is alig, a többi fiával, a nagypapám testvéreivel, meg a családokkal meg egyáltalán nem.
Nalunk azert ismeri az ükszüleit 9 evesen. Mert ok is 20 evesek voltak mikor gyereket vállaltak , a mama 20 evesen, anyosom 18 evesen szult. Parom 22 eves volt mikor en szultem.
Szoval eleg fiatalon mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!