Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ismerted a szépszülődet? Vagy...

Ismerted a szépszülődet? Vagy ismered? mármint nem képeken

Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem, dédszülőről készült fénykép van a 19. sz elejéről és egy 200 éves festmény az egyik ősről, ez minden, pedig nagyon szeretném őket legalább képen látni és megismerni az életüket.
2023. okt. 30. 07:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, 19 sz. végéről :D
2023. okt. 30. 07:17
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
6-os szépen levezette, egyre kevesebbszer fog már ez előfordulni, ahogy tolódik kifelé az átlagéletkor, amikor az első gyerek megszületik. Én az apai dédnagypapámat ismertem, az ő házának egyik szobájába költözhettek a szüleim, miután összeházasodtak. 4 éves voltam, amikor meghalt, közel a 90-hez, ő is és a nagymamám is fiatalon vállalt gyereket, így jött ki a matek. Ha anyunak nincs olyan sok vetélése (6 évig próbálkoztak hiába), akkor egészen nagy gyerekként is ismerhettem volna (vagy hát az a gyerek, aki helyettem megszületett volna), de így is van egy-két halvány emlékem róla, az egyik, hogy vasárnap reggel átmehettem az ő lakrészükbe és a reggeli tejeskávéjába beáztatott egy szem kockacukrot, és azt én megkaptam. :D Szerencsére még szellemileg ép volt teljesen, tudott örülni nekem és a 2 évvel fiatalabb öcsémnek is pár évig. Szeretett minket, az a pár fotó, ami fenn maradt mindegyik olyan, hogy az ölében, karjában vagyunk és nagy vigyorral gyönyörködik bennünk. :'-)
2023. okt. 30. 10:35
 14/14 anonim válasza:
Én ismertem 4 dédnagymamámat és 3 dédnagyapámat, de szépszülőmet egyet sem.
2023. nov. 3. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!