Milyen szép, egzotikus, amerikai, anyakönyvezett lányneveket tudtok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 19:40
12/24 A kérdező kommentje:
igazábol ugy értettem az egzotikust h ijen érdekes neveket de az amerikai anyakönyvezetten van hangsuly és nem gyereknek akarom a nevet adni.
2010. okt. 18. 20:09
13/24 anonim válasza:
Beverly Senon
Egyébként ha egy gyereknek amerikai neve van itt Magyarosrszágon az inkább a szülőt írja le amerikai filmekben élő hülyének...
Csak emrt valami amerikai még nem egzotikus és nem is menő...nem hiszem hogy bárki jobban boldogulna egy fura névvel...sőt sztem egy magyar cég vezetője hamarabb vesz fel valakit magyar névvel...nehogy nyelvi korlátok legyenek...
15/24 anonim válasza:
Elozo, amit te akartal irni, az sztem Shannon lenne.Vagy tevedek?
17/24 anonim válasza:
Az én kedvencem a Shafira(sháfirá)
18/24 anonim válasza:
Misa, Miranda, Roxann, Sharon, Fiona
19/24 anonim válasza:
Amerikai anyakönyvezett? Hát ott kb. akárminek hívhatod a gyereket. Én azt olvastam egy ilyen cikkben, hogy valaki központi raktárnak vagy minek hívta a gyerekét, mert ezt látta meg szülés után és úgy megtetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!