Lányok! Milyen a kapcsolatotok az öcsétek bátyátokkal?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 19:35
11/12 Park Chae Young válasza:
Nekem egy öcsém is és egy bátyám is van :( mindig unatkoztam és egy lány tesót akartam :) de nem lett sajna de ki írtam :)
12/12 anonim válasza:
5ös, ez hogy jön ide? a szememből kifolytak a diotriák miután megtekintettem ezt a linkelt tartalmat. te vagy annak a klasszikus esetnek az eredménye, amikor a gyereknek a szülei édestestvérek, te szánalmas garázslakó gondolkodásra képtelen ügyetlen fogyasztó? te és az egész vérvonalad nem tettek semmi érdemrevalót mióta a természetes kiválasztás nincs funkcióban, ami esetben te és az összes relatívod már régen földet zabálnának 100 méterrel alattam, te csirkefogó kopasz mustárfogú büdös paraszt. azoknak a fattyúknak is üzenem ezt akik hasznosnak értékelték az elképesztően alacsony intelligenciával rendelkező válaszodat.
-Abdul Khaliq al Hakeem százados
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!