Lányok! Milyen a kapcsolatotok az öcsétek bátyátokkal?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 19:35
1/12 anonim válasza:
Jó, de nem szoros. Nem is találkozunk sűrűn, de mikor még mindketten otthon laktunk se beszélgettünk sokat. Ennek ellenére tudom, hogy ha bármi van, felhívhatnám és ez kölcsönös, számíthatunk egymásra ha kell.
2/12 anonim válasza:
Szinte semmilyen, alig ismerem. Nagy köztünk a korkülönbség, úgyhogy gyakorlatilag nem együtt nőttem fel (mire iskolába mentem, ő már nem lakott otthon).
3/12 anonim válasza:
Öcsèm ès bàtyàm is van. Mindkettővel jó a kapcsolatunk, szoros. A bàtyàm fèltestvèrem, de semmi külömbsèg nincs ebből.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Nekem mindkettő van, nem olyan szoros, mint ahogy a környezetemben lévő családoknál látom. Bátyám távolságtartó, már nem is lakik velünk, csak akkor beszélgetünk ha kettesben vagyunk, és ez ritka. Öcsémet még túl éretlennek érzem a beszélgetéshez, vele szivatjuk egymást, és poénkodunk egymással.
7/12 anonim válasza:
Mostoha bátyám van, pár év korkülönbséggel. Nem a legszorosabb, éppenhogy csak köszönünk egymásnak mindennap, aztán mindkettőnk megy a saját dolgára. Meg vagyok elégedve ezzel, mivel teljesen más beállítottságú személy, mint én, de van néhány véleményem róla is, amiért szeretném egy részben minél hamarabb elhagyni először a háztartást.
8/12 anonim válasza:
Öcsém van, 2,5 évvel fiatalabb. Kiskorunkban nagyon jó volt, és kb. 18-20 éves korunktól ismét nagyon jó (43/45) a kapcsolatunk, de amikor én elkezdtem kamaszodni, aztán felnőni, ő meg még szinte kisfiú volt (viselkedésileg, gondolkodásban) + anyámmal rengeteg veszekedésem volt és ő volt a villámhárító/közvetítő közöttünk, akkor évekig szar volt a kapcsolatunk, majdhogynem utáltuk egymást. De aztán ahogy ő is kezdett felnőni sok mindent megértett, miért csináltam, miért viselkedtem így vagy úgy, én viszont megértettem, hogy neki milyen rossz volt közöttünk vergődni villámhárítóként, szóval sokat, nagyon sokat dumáltunk ezekről a dolgokról, meg voltak más súlyos családi dolgok is, apám alkoholizmusa pl., ami összekovácsolt minket újra felnőttként, aztán közös baráti körünk lett, közös érdeklődési körünk, szóval azóta töretlen a jó viszony, mindent meg tudunk beszélni és mindenben számíthatunk a másikra.
9/12 anonim válasza:
ocsem van. Jo. gyerekkent is jo volt. voltak veszekedesek, de nem veszes. Aztan mindketten mentunk masfele tanulni, dolgozni. Azota kevesbe szoros a kapcsolat, de ha baj lenne kolcsonosen szamithatnank egymasra.
10/12 anonim válasza:
Öcsém van, 10 éve nem beszélek vele kb. Mikor otthon éltem sem sűrűn. Nagy a korkülönbség meg nekem kellett nevelni, így enyhén nem kedvelem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!