The viper kérdése:
A Szigeti Családnév milyen származású? és honnan ered? Nem zsidó eredetű talán.
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 21:54
1/27 anonim válasza:
Miért lenne baj,ha zsidó eredetű lenne? Ők is ugyanolyan emberek,mint te.
A zsidók nevei némethangzásúak,már kai nem változtatta meg.
A Szigeti őseid valószínűleg egy szigeten laktak,és ezért kapták a szigetre utaló nevet.
2/27 anonim válasza:
Hogy milyen származású azt nem tudom,de 2 ilyen családot is ismerek,nem zsidók!!!!!!!!!!!!!
3/27 anonim válasza:
Félsz, hogy zsidó eredetű, mi?:D
4/27 anonim válasza:
én ismerek Szigetieket, ők azok.
De az nem azt jelenti, hogy a név eredete is az. Rengetegen a nevüket magyarosították. Vagy megmásították.
Nekem a keresztnevem az. Eszter. De nem azért kaptam mert szüleim azok lettek volna.
5/27 anonim válasza:
Nem lehet zsidó tuti ! Amúgy meg i- re végződik. Tipikus magyar név
6/27 anonim válasza:
rengeteg olyan magyar név van, ami zsidó származásra utal.
halász, kertész, kónya, stb.
8/27 anonim válasza:
A halász mióta utal zsidó származásra, a viselőjének a foglalkozására utal b+, nem a vallására
9/27 anonim válasza:
„miért lenne baj, ha zsidó?”
Mert a zsidó az zsidó. Miért lenne baj az, ha valaki nem szeretné hogy zsidó legyen?
10/27 anonim válasza:
Biztos zsidó. Csak hogy most rosszul érezd magad, teeee...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!