Akiknek 2 utóneve van melyiket használod? Az első vagy második neved ? Mik a keresztneveid? ;-)
Figyelt kérdés
Én X.... Ákos Milán vagyok. Általában Ákosnak szólítanak de van aki Milánnak...mindkettőt szeretem;-)2023. szept. 22. 20:10
11/24 anonim válasza:
Noémi Gyöngyi
Utóbbit apukám titokban adta utólag, anyukám után. Szerintem nagyon szép gesztus.
Az elsőt használom.
13/24 anonim válasza:
Legtöbben az elsőt szokták. Bár hozzá kell tenni ugye sokszor nem is tudatos a dolog, tekintve, hogy gyerekként azt szokja meg aminek szólítják.
14/24 anonim válasza:
1. Akinek két utóneve van, melyiket használja?
2. Akiknek két utónevük van, melyiket használják?
16/24 anonim válasza:
Ez még a jobbik eset, hogy leírja helyesen, mintha beszólna.
17/24 anonim válasza:
Nekem egy nevem van.
Egyik barátnőm az elsőt használja (Bea), a másik a másodikat (Lilla), szóval megosztó.
18/24 anonim válasza:
A rokonok,család a második nevemen szólit,a barátok,volt osztálytársak az elsőn.
19/24 anonim válasza:
Boglárka Tünde vagyok, a Boglárkát használom, a Tünde csak hivatalos aláírásokon szerepel. Anya után kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!