Hogy lehet utána nézni egy 1910-1920 között született személynek, aki már nem él?
Egy bizonyos női felmenőmről akarnék minél többet megtudni.
Csak hiedelmeket tudok róla, pár sztorit és hogy körülbelül mikor halt meg és a fia, annak a felesége és az ők kettejük a gyerekeinek a nevét, meg talán hogy hol élt.
Ezek az adatok mind fent vannak, ingyenesen familysearch-ön, felesleges mászkálni.
Köszönöm mindenkinek.
3. Igen próbáltam, semmit nem értem el vele, de azért köszi.
Ha szerencséd van, akkor esetleg itt találhatsz anyakönyvet: [link]
Persze, ha tudod, hol született.
#4: Sajnos nem mind. 1910-20 közötti egyháziak pedig nincsenek, mert 1895.10.01-jétől állami anyakönyvezés van. Egyházi csak addig található a FS-ön.
A #8 hsz-omat kicsit kiegészítem: nem muszáj tudni, hol született, de gyakori családneveknél az indexelt adatok anélkül nem fognak segíteni.
Ha Pest megyei településen született, sajnos akkor sem lesz fent az oldalon, mert ott a levéltár nem engedte fotózni az anyakönyveket.
Továbbá vannak olyan települések is, ahol csak 1909-ig vannak feltöltve az anyakönyvek. De meg kell próbálni, szerencsés esetben megtalálható lehet.
Ha a halála helyét tudod, és 1980 előtt halt meg, akkor szintén nagy eséllyel megtalálható az anyakönyv az oldalon (kivéve a fentebb említett esetek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!