A családom apai ágon,teljesen tönkre teszik az életem,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy nagy telket vásárolt édesapám,két testvérével közösen,annó 10-évvel ezelőtt,oda építettek,így egy telken lakunk,(3-család).mindenkinek külön udvara van,de egy közös nagy kapun járunk ki,még eddig, nem történt semmi veszekedés közöttünk,de mostanában mindenki engem gyanúsít ha valami el tűnik,ha defektet kap az autó,akkor biztos hogy én jukasztottam ki,ha éppen el romlik a közös reflektor,biztosan én nyúltam hozzá.egyszoval mindent rám fognak,dühösek rám,folyamatosan kiabálnak üvöltöznek,és nem szólnak hozzám. Apám nem rég halt meg,de erre sincsenek tekintettel. Amikor mondom hogy nem én voltam,én akkor éppen az üzletbe voltam,akkor is azt mondják ne kamuzzak,és nem hisznek nekem. Kérlek segítsetek 23-F2023. aug. 19. 11:33
11/14 anonim válasza:
Szerintem rakj szóközt a vessző után..
12/14 anonim válasza:
Most akkor nem szólnak hozzád, vagy ordibálnak veled?
A tulajdonviszonyok milyenek?
Add el a részed és lépj le, akár akar anyád menni, akár nem. Vagy, ha egyáltalán lehetséges, külön kapu, de valójában ez sem fog segíteni, mert a nyakatokra fognak járni akkor is valamilyen szinten
13/14 anonim válasza:
Akkor nem fognak a nyakukra járni, mert nem lesz rá ürügy.
14/14 anonim válasza:
#13: Dehogynem, rossz helyen van a kerítés, árnyékolja a kertet, kiszárad a paradicsom, átlóg a faág, hangos ahogy csukódik a kapu, ahol ennyire rossz a viszony, ott a kerítés nem oldja meg, találnak majd ezer meg egy okot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!