Letöltött nyers adatot hova tudom feltölteni további elemzésért?
Figyelt kérdés
Megbízható oldalak ahol tovább elemzik.
Állítólag van olyan ahol régészeti leletekkel vetik össze illetve még van olyan dna szolgáltatő ahová fel lehet tölteni a nyers fájlt?
Mert a 23andme és ancestry adatait fel lehet tölteni myheritage-re de a myheartigeről letöltött adatokat nem lehet feltölteni se az ancestryre se a 23andme-re.Náluk nem találtam ilyen lehetőséget.
2023. júl. 16. 11:57
1/5 A kérdező kommentje:
Találtam egy genomenlink nevűt de korábban itt többen is írták hogy lehet több helyre is és több ilyen szolgáltató is továbbelemzi.
Sajnos a myheartige az egyetlen ismertebb ahova lehet máshonnan de én még pont innen vinném tovább.
2023. júl. 16. 12:01
2/5 anonim válasza:
Milyen adatokat akarsz pontosan elemeztetni?
3/5 A kérdező kommentje:
etnikai ds teszt
2023. júl. 16. 18:51
4/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!