Vmybias kérdése:
Hogyan találhatom meg a nagymamám hivatalos nevét?
Figyelt kérdés
A nagymamám még 1976ban meghalt, cssk annyit tudok róla, amennyit anyám mondott. Különleges vezetékneve van, de anyukám már nem tudja pontosan mi is az, nekem viszont fontos lenne kideríteni. Hogyan kezdhetnék neki?2023. júl. 11. 17:08
21/24 anonim válasza:
Bántóak a válaszak? Talán ha leírod hogy a mamád meghalt amikor anyád kétéves volt, az sokat segített volna.
"Régies írásmóddal van írva a vezetékneve, de édesanyám minden iratában a maival van beírva" - ez meg elég ellentmondásos, egyébként meg kaptál segítséget. A plébánián tudnak segíteni, vagy keresd ki a halotti anyakönyvét a Family Searchon, elvileg 1977-ig vannak fent a magyarországi anyakönyvek, ha szerencséd van.
22/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem értem hogyan segített volna a kérdés megválaszolásában az, hogy anyukámnak korán meghalt az édesanyja. Sehogy. A segítség miatt pedig nem reklamáltam, meg is köszöntem, nem értem miért esik jól neked, hogy a saját frusztrációdat rám vetíted ki, de csak nyugodtan
2023. júl. 12. 20:33
23/24 anonim válasza:
Azért, mert ha leírtad volna, hogy meghal, akkor senki nem tartja cikinek hogy nem tudja az anyja nevét. Érdemtelen információ nélkül nem lehet segíteni. Ezt meg nagyon bírom, hogy valaki kap egy olyan kommentet, ami nem tetszik a lelkének, akkor az illetőt egyből azzal vádolja, hogy a frusztrációját vezeti le.
24/24 LEVI2300 válasza:
Az egyik barátomnak is ez volt,ő egy levéltárból találta meg az adatokat.De szerintem vannak ilyen családfa kutaók is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!