Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Felmenőim grófok, ez nemrég...

Felmenőim grófok, ez nemrég deült ki családfakutatás közepedte. Hogyan szerezhetem vissza a grófi címet?

Figyelt kérdés
Mit takar Grófnak lenni? Miben más, milyen előnyei ill. hátrányai vannak a mai társadalomban?
2010. okt. 12. 19:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Én is nemesi családból származom, én is kérem vissza a vagyont:) De szép is lenne, csak besétálnék a kastélyba, nem kéne többet albérletre költeni:) Fogjunk össze! Lázadjunk fel! Mint a parasztlázadás, csak ez most gróflázadás lesz!
2010. okt. 12. 23:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Csak el ne hatalmasodjon rajtad a dolog. Bár már ezt tudják gyógyítani.
2010. okt. 12. 23:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...sajnálattal hallom hogy nem lehet visszaszerezni (egyik kedves válaszolónak írom: én persze tudom mert minden nap kedvenc olvasmányomat az Alkotmányt bújom).... hát igen, lázadjunk fel :D szerezzünk vissza mindent :D
2010. okt. 13. 08:13
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Nekem a felmenőim egy tiszántúli kisvárosban több generációra visszamenőleg első bírók voltak. Vagyis biruk :D így hívták őket akkor. Abban a bizonyos kis kastélyszerűségbe ma az önkormányzat csinál valamit. Jöjjön nekem segíteni valaki villákkal meg lapátokkal és okkupáljuk :D Nem leszek hálátlan :D Nem kéne ügyvéd mellett éhbérért melóznom meg albérleteznem sem :d
2010. okt. 13. 08:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Nevezd el a gyerekedet Grófónak és akkor minden nap emlékezhetsz majd.
2010. okt. 13. 09:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha van birtok is, amit elvettek, akkor azt neked kell rendben tartani. Ami k*rvasok pénz.
2010. okt. 13. 20:07
 17/20 anonim válasza:
100%
Mi hasznod lenne belőle? Én mit minősítene? A mai világban azt hiszem nincs jelentősége, hogy a déd- vagy ükapa gróf vagy zsellér volt, az a lényeg, te mire vagy képes mindenféle cafrang nélkül.
2010. okt. 15. 08:46
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Nekem szinte az összes felmenőm suttyó paraszt volt, és én ennek kifejezetten örülök.Miért? Mert túlteljesítettem őket.Családom vérvonala így fölfelé ível.

Szerintem az elég kellemetlen érzés ha pl valaki arra jön rá hogy az egyik király leszármazottja de ő maga a 21.század elején nem több mint egy albérletben kuporgó vízvezetékszerelő

2010. okt. 20. 00:50
 19/20 anonim válasza:
Èn is egy grófi családbol szàrmazom, Te melyikbôl, kedevs kèrdezô?
2010. okt. 20. 21:43
 20/20 anonim válasza:
Hol lehet ilyesminek utána járni?
2010. dec. 27. 05:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!