Hogyan lehet ha nem is gyorsan de egyszerűen családfát felkutatni!?
Figyelt kérdés
A családfa felállítása2023. ápr. 5. 00:26
1/5 anonim válasza:
Online családfakutato oldalakon pl.
4/5 anonim válasza:
Megbízol valakit aki tapasztaltabb, és ideje is van rá, persze ő se fogja ingyen.
5/5 anonim válasza:
Nem egyszerű, a gyorsaság meg attól függ mennyi infót tudsz.
Én sokat nézelődtem a familysearch nevű oldalon az indexelt feljegyzések között. Használtam a google-t is, ahol találtam régebbi újságcikkeket az adott településről és egy-két felmenőm nevéről (gyászjelentés, nyugdíjastalálkozó, összejövetelek stb). Ha nagyon nincs összhang a megszerzett infók/nevek között érdemes fizetni levéltárakba e-kutatásra és ott nézelődni az anyakönyvek között. Szerintem nagyon jó dolog, nekem már az 1800-as évekig sikerült eljutnom mindkét ágon, pedig kevés nagyon kevés infóm volt a nagyszüleimről is. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!