MyHeritage-en hogy tud frissülni valakinek a neve, ha én nem nyúltam hozzá?
MyHeritage-en nem tudja más szerkeszteni a te családfádat, csak akkor, ha adsz neki hozzá jogosultságot. Ha így tettél, akkor valószínűleg ő maga írta át. Ha nem, akkor írtad, hogy te magad vetted bele a férj nevét. Ilyen esetben a MH automatice átírja a férjezett nevet.
(megjegyzés: aki nem foglalkozik családfakutatással/szerkesztéssel, nem is ismeri az adott felületet, csak hallott róla ezt-azt, az jó lenne, ha nem szólna bele, mert úgy félretájékoztat, hogy az borzalom)
#12: Nem tudja, MH-en CSAK te tudsz szerkeszteni, illetve az, akinek jogosultságot adtál hozzá.
Előző vitázó vagy rohadtul nem is tudja, miről van szó, vagy nagyon kezdő és erősen keveri a Familysearch oldallal, ahol bárki, bármit szerkeszthet bármikor (én pl. ezért is nem vezetem már ott jó ideje a fámat). (#13)
"Ha nem, akkor írtad, hogy te magad vetted bele a férj nevét. Ilyen esetben a MH automatice átírja a férjezett nevet."
Köszi, akkor ez történt. Mert úgy emlékeztem, hogy előtte még az eredeti nevét láttam, aztán mikor hozzáadtam a férjet, akkor tűnt fel a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!