Myheritage teszten a 0,6 százalék közös DNS tényleg ilyen közeli rokon lenne? Harmad unokatestvér?
Ezek szerint ahol ekkora az egyezés, ott ténylegesen mind rokon akit kiad?
Kijött egy ilyen egyezés, kiírta hogy 3-5. szintű unokatestvér. Felismertem a vezetéknevet, mert elég ritka és bár nem ismerjük személyesen, de valószínűleg az anyám másodunokatestvére az illető. Szerintem ez még közeli rokon, tényleg csak 0,6 % a közös DNS?
Van olyan akivel 0,7, 0,8 a közös és Bulgáriában, Svédországban meg az USA-ban, Németországban vannak a találatok.
Azt azért ki lehet jelenteni, hogy ez így tudománytalan. Közvetlen rokonságot sem adja meg egy DNS-teszt, nem hogy azt, kivel volt közös ükapád.
Ezekről a tesztekről sok jót nem hallottam, de ha tényleg kíváncsi vagy, akkor azokkal kell felvenned a kapcsolatot, akiket kidobott (már ha erre van lehetőség).
Azért aki zsidó, annak kiadja hogy zsidó, aki cigány, annak kiadja hogy dél ázsiai…
annyira nagy átverés nem lehet…
5-ös népvándorlás, bevándorlás, betelepítés etc.
Az a probléma hogy te nyalod be, hogy a magyar echte magyar.
Bunkó?
Olvasd már el mit írtál kecsege.
Senki nem vitatja, hogy nincs 'tiszta magyar". Ahogy egyik nemzet sem az.
Neked mégis ki kellett rohannod.
igenis nyalljá' bé.
Ezt írtad te:
"Ja, és aki magyar, annak kiadja hogy hány százalék japán XD És a hülyék benyalják, mert ugyi van külön japán gén..."
Enyhén szólva bunkó stílusban hülyének nézted azokat akik tudják, hogy haplo csoport alapján van a dns meghatározás, ami egy gyűjtött adatbázis alapján határozzák meg.
A válaszodra reagáltam, és kiemeltem a szavadat mivel ugy látszik gyakran eszel fagyit az a bizonyos benyalás szó tőled származik, én csak a te szavadat ismételtem, hogy vedd észre hogy bunkó vagy:
"5-ös népvándorlás, bevándorlás, betelepítés etc.
Az a probléma hogy te nyalod be, hogy a magyar echte magyar."- Ezt írtam!
Jó majd benyalok egy jégkrémet.
Te meg DIY-ezzél!
Jó bunkóskodást! Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!