Anyai vagy apai nagyszüleid szereted jobban?
Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 21:29
22/32 anonim válasza:
Anyai. Egész egyszerűen azért, mert ők szeretnek.
23/32 anonim válasza:
Már csak az apai nagyapám él, úgyhogy nem sok opcióm van. De amúgy anyai nagyapámat jobban szerettem picit. A nagyanyáimat meg nem ismertem.
24/32 anonim válasza:
A kérdés csak arról szólt, hogy apai, vagy anyai nagyszüleidet szereted-e jobban?
Ennél az egyszerű kérdésnél elég érdekes, hogy van 1-2 ember, aki keményen lepontozta az apai és anyai válaszokat. Vajon milyen negatív érzést váltott ki belőlük? Főleg az 55%-os gyakorlatilag majd mindenkit lepontozott. Ennyire rossz napja volt, hogy ilyen vita nélküli válasz ennyire kiverte a biztosítékot nála.
Ha ez teszi boldoggá csak szánni tudom.
25/32 anonim válasza:
Ő más kérdéseknél is ezzel "mulat" mindenkit lepontoz. Na de ki nem tojja le?
26/32 anonim válasza:
Egyik nagyszülőm sem él, szerencsére, mert nagyon utálom az öregeket.
28/32 anonim válasza:
Anyai (de az igazság kedvéért apai nagyapámat nem ismertem, mert féléves voltam, amikor elhunyt). Az anyai nagyszülők sokkal inkább szerettek, mint az apai nagyanyám.
29/32 anonim válasza:
Anyai!!!!
Imádok oda járni.
Apai tatát is szerettem csak kislány voltam mikor meghalt. A mama pesig semleges.
30/32 anonim válasza:
Összességében jó érzés olvasni, hogy mennyien szeretik egyik, másik nagyszülőjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!