Van valamilyen családi örökséged, aminek érdekes a múltja?
Nagyszüleimtől egy régi kerámia petróleum lámpa. Ők is örökölték, ki tudja milyen régi...
Sajnos az üvege már összetört.
Mindig tervezem, hogy hangulatlámpát csinálok belőle, de egyelőre csak dísz a polcon...
Ükapám világháborús kitüntetései, és pipája amit a doberdón szívott. Másik ükapám tartalékos katona királyi államvasutak igazolványa és kis katonai könyv amiben benne van hol meddig milyen alakulatnál tartalékoskodott. Dédapám repülőtiszt volt második világháborúban. A Fehérvári reptérnél szolgált és valami tábornok sofőrje volt. Nem repült de képek vannak róla is. Másik Dédapám kétszeres európabajnok és olimpikon bronzérmes volt, én örököltem "a vitrint" amiben tartotta a család ősidők óta az érmeket kupákat amiket nyert. Olimpiai oklevél, érem, fotók minden megvan... Horthy korszak... Konkrétabbat nem mondok, nem sok lehetőség van azért ígyse :)...
Egy présház 2000 m2 területtel ami eredetileg szőlős volt, de most parlagon áll. Mostanában rendezgetem, nyaralónak jó lesz, Budapestről busszal lejutok másfél óra alatt kb...
Nagyapámtól majd olyan 10-12 millió forintot fogok örökölni, de ez remélem még jóval odébb van.
Apámtól fogalmam sincs mit kapok majd. Lehet 10 számjegy, lehet 8. Sose voltam beavatva a pénzügyekbe.
Anyától pedig egy gyönyörű nagy családi házat kiváló helyen, amit modernizálunk. Szóval szerencsés vagyok nagyon, apámtól függetlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!