Szerintetek mit vegyek az anyósom szuletesnapjara?
A virág az jó ötlet,meg valami kis apróság!
Esetleg süthetnél neki tortát, vagy csak simán vmijen sütit!
Szerintem már annak is örülni fog, hogy gondoltatok rá!
Ez a pénz érdekes dolog!
Tesom volt anyósa élt-halt a pénzért!
Ha neki pénzt adtál vna szülinapjára, már tuti Te lettél volna a kedvenc menye:))
Neki még a virág ára is kellett volna!
Tesomat pár napja dobta ki az alig két hónapos gyerekkel,mert nem tudta a 100 ezreket adni az anyósnak!
Igy kiokoskodta a dolgokat, és addig furta a fiát mig ott nem hagyta tesomat+a kisgyereket!Az indok az volt, hogy talál gazdagabb menyet is a fia.
Szóval azért mondtam, hogy vigyázni kell a pénzzel...
Összegtől is függ mennyit szánsz rá.
Karórát,szép képkeretet,valamilyen ékszert(lehet ezüst is nem túl drága,vagy egy medál),vacsorára hívni étterembe,pénztárca,táska,dísz a lakásába(váza,falikép,falióra).
Légyszi írj még olyasmit, hogy mekkora összeget szánnál rá, milyen kapcsolatban vagytok (úgy értem, h már tényleg az anyósod, vagy csak anyós- jelölt)! Meg úgy általában... mi érdekli, jár -e koncertre, színházba, van -e valami hobbija...stb. Így könnyebb lenne segíteni.
A pénz egyébként tényleg nem jó. Ha rosszul áll anyagilag, és így akarod segíteni, akkor inkább vásárlási utalvány formájában add!
A saját készítésű sütinek pedig biztosan örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!