Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen (eredetű) név az, hogy...

Milyen (eredetű) név az, hogy Záven?

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 1. 11:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nettó szívás. Én 18 évesen azonnal mennék a hivatalba.

Az a baj, hogy a szólők feltűnési viszketegségét a gyerek szívja meg, és ha nem tetszik neki a saját neve, neki kell a névváltoztatást kérvényezni.

2023. jan. 2. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
98%
Azért vannak ennél sokkal-sokkal rosszabb nevek. Ez simán csak szokatlan, idegen. De nem hangzik olyan szörnyen. Úgy értem, én sem nevezném el így a gyerekemet, még ha fizetnének sem, de számomra a vállalhatatlan kategória az pl. a Csikó, a Dzsasztin vagy a Szulejmán. Legrosszabb esetben egy kisebb betűsalátának tűnik, de a munkám miatt sok gyerek nevét hallom, és szerintem vannak rosszabb (jóval népszerűbb, főleg lány-) nevek.
2023. jan. 2. 09:24
 13/16 anonim válasza:
91%
Nem egy gyakori név, de más baj nincs vele. Az meg nem hátrány, ha nem négyen vannak ugyanolyan névvel még az osztályban. Ha nem néz valaki utána, akkor is azt saccolja a hangzás alapján is, hogy fiúnév, tehát amiatt sem kerül kínos helyzetbe a gyerek, hogy magyaráznia kell a nemét. Ha meg valahol kérdezik a neve jelentését /vagy amikor maga néz utána/, akkor az, hogy _ajándék_ eléggé arra utal, hogy várták és örültek neki. Reméljük szép és boldog élete lesz.
2023. jan. 2. 10:07
 14/16 anonim válasza:
93%
Én is azt gondolom, hogy nem annyira vészes. Persze, szokatlan és nem hallottuk még kb sosem, de azért nem vállalhatatlan. Valószínűleg 5-10 év múlva gyakorivá válik. Szóval furcsa és szokatlan, de nem borzalmas. Szerintem.
2023. jan. 2. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Nekem tetszik a Záven. Én szívesen használnám ezt a nevet.
2023. jan. 3. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
12es, igazad van a sok Brájen és Hoszéármándó között fel se fog tűnni.
2023. jan. 3. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!