Kézdivásárhelyi református anyakönyvi kivonatokat hol találok?
Az 1-es válaszoló miért lett lepontozva, amikor igaza van? Jaj, nehogy már ki kelljen mozdulni a kutyasz*ros budapesti kerületből, mert hová is vezetne az.
Legfeljebb annyit tehetsz, ha már ennyire kényelmes vagy, hogy megkeresed az elérhetőségüket. E-mail vagy telefonszám biztos lesz ott és írsz nekik, hogy mi kínod van. Ha mázlid van, nem csak románul értenek és jó fejek lesznek így talán megkeresik neked az infót.
Mert miért menjen át egy másik országba, mikor lehet hogy az egész ott a neten? Én Bereckből nem mentem el Sepsiszentgyörgyre (a régi papunk az anyakönyveket elküldette a megyeszékhelyre). Miért tettem volna, mikor kaptam egy olyan oldalt, ahol találtam az otthoni régi papírjaimmal egyező adatokat? Csak kár hogy nem tölt be az oldal, mert ott digitalizálva is voltak a dolgok, lehetett név és település szerint keresni, továbbá megvolt jelölve, hogy ki kinek a kije.
Bár ha egyszer már felkerült a netre, valahol ott kéne még legyen...
Az erdélyi genealógiai társaság fotózott sok erdélyi anyakönyvet. Keresd meg itt a listában Kézdivásárhelyet, aztán írj nekik emailt.
Egy-két adatot ingyen is kikeresnek, de ha a teljes anyakönyvre szükséged van, azért fizetned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!