Melyik név tetszik az alábbiak közül a leginkább?
Nemet és kort is írjatok légyszíves.
Lány: Bodza, Enid, Kincső, Luca, Málna, Frida
Fiú: Csanád, Kadocsa, Kende, Levente, Döme, Noel
Szia!
Gondlom gyerekeidnek adnád a nevet...vagy nem mind 1!Minden esetre,ha nevet választunk figyelembe kell vennünk,hogy azt gyermekünk élete végéig viselni foglya.Egy 6-7 éves gyereknek aranyos a bodza név,de az a gyerek utánna felnő.60-70 évesnek,ha belegondolsz te se adnál bodza,málna nevet nemde?
Szerintem ami jó: Luca,Levente a többi az csak a kicsiknek aranyos!
Neki csinálsz rosszat,ha olyan nevet adsz neki,ami miatt később ( álltalános iskolába stb) kellemetlenül érezheti magát! Hosszútávra kell gondolkodnunk!
Remélem tudtam segíteni!!
Levente de a többi nem.
Valaki írta, hogy a név 1 életre szól és a gyerek húzza a rövidebbet, ezt tényleg fogadd meg, tapasztalatból tudom igaza van!
Régi magyar nevekből választasz az a legjobb. Vagy valami ilyesmiket, mint:
Pl.: FIÚ: Attila, Csaba, József, Ferenc, Tamás
Lány: Eszter, Gabriella, Kinga, Zsófi, Veronika, Csilla,
stb
Bodza, Kincső, Csanád, Levente
35/n
Ha úgy gondolkozol,mint (ma 20:24),akkor a te gyereked lesz az 5.Anna vagy a 4.Judit az osztályban,de látom te fantáziadús vagy.Kell is,főleg ha átlagos vezetékneved van.
Különben is,Bodza néni nem aranyos?El tudod képzelni Bodza nénit egy bottal hadonászó öregasszonynak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!