Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Melyik név tetszik az alábbiak...

Melyik név tetszik az alábbiak közül a leginkább?

Figyelt kérdés

Nemet és kort is írjatok légyszíves.

Lány: Bodza, Enid, Kincső, Luca, Málna, Frida

Fiú: Csanád, Kadocsa, Kende, Levente, Döme, Noel

2010. szept. 25. 19:33
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Luca és a Levente
2010. szept. 25. 20:19
 22/43 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Gondlom gyerekeidnek adnád a nevet...vagy nem mind 1!Minden esetre,ha nevet választunk figyelembe kell vennünk,hogy azt gyermekünk élete végéig viselni foglya.Egy 6-7 éves gyereknek aranyos a bodza név,de az a gyerek utánna felnő.60-70 évesnek,ha belegondolsz te se adnál bodza,málna nevet nemde?

Szerintem ami jó: Luca,Levente a többi az csak a kicsiknek aranyos!

Neki csinálsz rosszat,ha olyan nevet adsz neki,ami miatt később ( álltalános iskolába stb) kellemetlenül érezheti magát! Hosszútávra kell gondolkodnunk!

Remélem tudtam segíteni!!

2010. szept. 25. 20:24
 23/43 Funktasztikus ***** válasza:
53%
öszntén??egyikse:S
2010. szept. 25. 20:32
 24/43 anonim ***** válasza:
Luca, Levente
2010. szept. 25. 20:34
 25/43 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
53%

Levente de a többi nem.

Valaki írta, hogy a név 1 életre szól és a gyerek húzza a rövidebbet, ezt tényleg fogadd meg, tapasztalatból tudom igaza van!

Régi magyar nevekből választasz az a legjobb. Vagy valami ilyesmiket, mint:

Pl.: FIÚ: Attila, Csaba, József, Ferenc, Tamás

Lány: Eszter, Gabriella, Kinga, Zsófi, Veronika, Csilla,

stb

2010. szept. 25. 20:39
 26/43 anonim ***** válasza:

Bodza, Kincső, Csanád, Levente

35/n

2010. szept. 25. 20:40
 27/43 anonim ***** válasza:

Ha úgy gondolkozol,mint (ma 20:24),akkor a te gyereked lesz az 5.Anna vagy a 4.Judit az osztályban,de látom te fantáziadús vagy.Kell is,főleg ha átlagos vezetékneved van.

Különben is,Bodza néni nem aranyos?El tudod képzelni Bodza nénit egy bottal hadonászó öregasszonynak???

2010. szept. 25. 20:42
 28/43 anonim ***** válasza:
Nekem a Luca, és a Döme... A Döme már régi kedvencem, csak olyan hülyén néz ki, ha egy felnőtt üzletember pl Döme.. Komolytalan, gyerekes :) Pici babának, becenévként, vagy maximum második névként jó.
2010. szept. 25. 21:06
 29/43 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Nekem van egy 30-40 körüli ismerősöm aki Döme, aranyos, de csak becenévként adnám a gyerekemnek.
2010. szept. 25. 21:18
 30/43 anonim válasza:
53%
Levente és Noel nekem tetszik(L/26). Lényeg szerintem hogy passzoljon a vezeték évhez és nem utolsó sorban ne kelljen szégyenkezni miatta. Sajnos a növény nevek nagyon aranyosak amíg kicsik, de lehet, hogy pl az iskolába ezen nevet majd az egész osztály. De persze ez csak egy vélemény :-)
2010. szept. 25. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!