Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondolsz nagyim hozzá...

Mit gondolsz nagyim hozzá állásáról?

Figyelt kérdés
22F vagyok.. nagyfokú rövidlátó vagyok minusz -21es lencsém van. Balszememen volt retinaválás is, emellet hallássérült vagyok, magasvérnyomás.. szüleim elváltak , anyuval ketten lakunk, anyai mamámék is közel laknak hozzánk kb 2kmre. Mikor nagyi átjön mindig mondja: "jajj Istenem, drága gyerekem elörökölted apai ágról a bajokat, senki unokája nembeteg a családban, erő egészségesek neked meg se jogsid nemlehet, pedig de jó lett volna, nézd meg fiam a Lacót testvérem unokáját veled egyidös már asszonya van, gyerekuk lesz, te meg ittvagy rosszul látsz hallasz, drága nyomorútt gyerekem) (egyébként levagyok százalékolva, speciális suliba jártam, dolgozok 5 órában) mondtam neki: mama, vannak nálam roszabbak én dolgozok, teszem a dolgom, bevásárolok, mindent ellátok van akinek lába sincs tolószékben ül én meg ilyen látás hallasal meg tudok leszázalékolás mellet dolgozni, sőt bevásárolok meg minden..) és erre mondja nagyi: az nem olyan, ne azt nézd hanem azt hogy a családba ilyen fiatalon minden veled egyidős egészséges, erős te meg ittvagy beteg nyomorútt vak gyerekem) ... és azt is momdta nekem nemszabad megnősülni se nemi életet élni, ha megtudja hogy van barátnőm leszaggassa a pics.jat hogy ilyen beteg gyerektől mit akar.)
2022. szept. 10. 18:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Azt, hogy nem engedném a házamba a vén szipirtyót. Imádkozz mindennap, hogy minél hamarabb lerobbanjon a lábáról és ne tudjon felkelni többet.

Amúgy mit csinálnak manapság az ennyire rossz szemmel? Ilyen 2 centi vastag lencséd van, hogy láss? Vagy mennyire látsz vajon más emberekhez képest?

2022. szept. 10. 19:03
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Vén állat... Osztályra vele!
2022. szept. 10. 19:09
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

A nagyid egy emberi hulladék.

Ha az ember kinyitja a száját, tegye boldogabbá az embereket, főleg ha már a családjáról van szó.

A helyedben visszakérdeznék: "szerinted jobb lett volna, ha nem születek meg?"

2022. szept. 10. 19:09
 4/15 A kérdező kommentje:
1# Dehogy szipirtyó.. szeretem mert ő is szeret! Nagyon szeressük egymást, éljen még sokáig az én drága nagyanyám! De ez túlzás tőlle sztem.. küldöm milyen lencsém van majd kattints linkre: [link]
2022. szept. 10. 19:10
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Nagyi ilyen felfogással és ennyi idősen már csak a levegőt szívja ezen a bolygón.
2022. szept. 10. 19:12
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

"szeretem mert ő is szeret!"

. Nagyid deklarálta, hogy kár volt megszületned.

2022. szept. 10. 19:20
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Anyud mit szól hozzá?
2022. szept. 10. 19:21
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos sok öregnek van ilyen felfogása de ez gondolom nagyon bánt téged. Sajnálom.

Nyilván lehet neked is életed, barátnőd, feleséged. Gyerekvállalás esetén persze érdemes konzultálni orvossal, hogy a betegséged örökölhető-e, de attól még lehet teljesen egészséges gyereked is!

2022. szept. 10. 19:35
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Miopya majornál a legkisebb gond, hogy mennyire erős a szemüveg. Sokkal nagyobb gond a tengely megnyúlása, ami miatt veszélyeztetett látású vagy.
2022. szept. 10. 19:50
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Myopia. Késő van már normálisan írni :D
2022. szept. 10. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!