Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nagyapámnak a születési,...

Nagyapámnak a születési, halálozási dátumát honnan tudhatom meg?

Figyelt kérdés

Édesapám, Mamám és Nagyapám egy sírhelyen vannak, szeretnék csináltatni egy normális fejfát amin a nevük illetve a születési- halálozási dátum van.

A probléma ott kezdődik, hogy a nagyapámat nem ismertem, 1 éves koromban meghalt igazság szerint csak a nevét tudom. (ami volt sírtábla 30 éves semmi nem látszik, de azon is csak név volt) és akiktől megtudnám kérdezni már nem élnek...

Mamám, Apukám dátumai tudom, gáz ha nekik oda van írva és a Nagyapámnak csak név?

Nincs időm jelenleg okmányirodába (vagy ahol ezt intézik...) ücsörögni, viszont nagyon idegesít, hogy a fejfák elrohadtak, a sírtáblák olvashatatlanok...mindenképp meg szeretném csináltatni.

2022. szept. 10. 13:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem maradtak esetleg a Nagymamád régi papírjai közt egészségügyi dokumentumok a Nagypapádról vagy nem egy orvoshoz jártak anno? Házassági anyakönyvi kivonatot sem találtál? Hátha megtartptt valamit, amiből el tudsz indulni.
2022. szept. 15. 15:48
 22/22 A kérdező kommentje:

#21 nem maradtak mert Mamám utána újra házasodott

és a ház az új férjé volt, ha maradt is volna valami mi onnan semmit nem hozhattunk el "új tatám" lányai örököltek mindent, mamának is meg lett mondva h amíg él addig lakhat ott, de mi onnan semmit nem hozhatunk el a 3 lányé minden-.- nem akartunk vitába szállni

de a kérdés megoldódott már, Köszönöm

2022. szept. 15. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!