Elfogadják ezt indoknak?
Figyelt kérdés
Néváltoztatás indokhoz ezt írtam: Tisztelt hatóság megszeretném kérni önöket, legyenek szívesek engedélyezni Utónevem változtatását, X névről, Y névre. Ennek oka: családban 3 ugyan ilyen nevezetű is van, nem kedvelem ezt a nevet, nem tetszik ez a név, sose kedveltem . Családi nevem változatlanul szeretném hagyni. Tisztelettel:2022. szept. 8. 14:00
1/18 anonim válasza:
Még mindig nem intézted el? A minap pedig már a bank -és adókártyádra is rákérdeztél emiatt.
2/18 anonim válasza:
Azt is elfogadják, hogy ez tetszik. Nem kell komoly indok, annyira nem érdekel senkit.
4/18 anonim válasza:
Elfogadják. Semmi extra indok nem kell. Az is elég, hogy a régi nem tetszik, és a választott igen.
5/18 anonim válasza:
Jó lesz, most már sokan nagyon drukkolunk, hogy intézd végre el. Előtte a helyesírási hibákat nem ártana kijavítani, bár attól még elfogadják.
6/18 anonim válasza:
Tisztelt Hatóság!
Kérem engedélyezzék utónevem megváltoztatását, X-ről Y-ra.
Indoklás: nem tetszik ez a név.
Tisztelettel:
7/18 anonim válasza:
Uhhh, de vártam már a fejleményeket, eskü álmodtam is vele.
8/18 anonim válasza:
elfogadják, de nincs ott annyi hely, hogy levelet tudjál írni, 2-3 sor van
9/18 A kérdező kommentje:
Egyebkent olvastam van mikor elutasitjak
2022. szept. 8. 15:38
10/18 anonim válasza:
ha Józsefről Ádámra akarod változtatni a nevedet, akkor azt el fogják fogadni, ne parázz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!