Etnikai teszt vélemények? Hiteles eredményt lehet kapni? Van valami értelme ezeknek (myheritage és társai)?
10, igen. Mindenki bekerül az adatbázisba aki megcsinálta a tesztet, nekem pedig listázzák az egyezéseket. Ha új rokon adatai érkeznek a rendszerbe, akkor kapok emailt róla hogy találtak új egyezést, ő is kap emailt az egyezéseiről, és ha valamelyikünk úgy gondolja akkor felvehetjük egymással a kapcsolatot.
A legtöbb egyezés ilyen 0.4-0.5, azok általában harmad, negyed, ki tudja hányadik unokatesók, olyan távoliak hogy említésre sem méltóak, de amikor az ember meglát egy brutális egyezést, az azért kifordítja egy picit a világát.
Nekem azért volt annyira fontos ez, mert eleve pici volt a családom, soha nem vett körül nagy rokonság, és már közülük is mindenkit elveszítettem egy ember kivételével. Nekem ez egy csoda mikor felfedezek valakit akivel ugyanabból a családból indultunk, és kapcsolódhatunk.
12, persze, kiadják a címét, sőt, még a lábméretét is, meg mindent. Istenem :D
Annyit látsz mindenkiről, amennyit ő meg akar adni. Sokaknak csak egy kitalált beceneve van fent eleve, van akinek a teljes neve is, ha úgy határozott. Meg még meg lehet jeleníttetni azt hogy melyik országban laksz, és a korcsoportot, pl 30-40. Ennyit látni. És lehet privát üzenetet küldeni az egyezéseknek. Aztán az ember eldönti hogy kíván-e beszélgetni, esetleg megismerkedni a megkerült rokonnal.
Privátban lehet cserélni email címet, telefonszámot, akármit, ha mindkét fél nyitott rá.
17, komolyan nem volt elég amit a 15-ben írtam, vagy trollkodsz?
Ő egy magyar ember, az én közeli rokonom. Tök mindegy hogy Olaszországban él, vagy Magyarországon, vagy a Holdon, akkor is rokonok maradunk, akkor is közös DNS szekvenciákat hordozunk, ezért kapcsolt minket össze az adatbázis. Ennek semmi köze ahhoz hogy ő hol él.
Nem fogják ezek fel.
Ne erőlködj szerintem.
Totálisan felesleges időpocsékolás az ilyen embernek magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!