Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Etnikai teszt vélemények? Hit...

Etnikai teszt vélemények? Hiteles eredményt lehet kapni? Van valami értelme ezeknek (myheritage és társai)?

Figyelt kérdés

2022. aug. 14. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

10, igen. Mindenki bekerül az adatbázisba aki megcsinálta a tesztet, nekem pedig listázzák az egyezéseket. Ha új rokon adatai érkeznek a rendszerbe, akkor kapok emailt róla hogy találtak új egyezést, ő is kap emailt az egyezéseiről, és ha valamelyikünk úgy gondolja akkor felvehetjük egymással a kapcsolatot.

A legtöbb egyezés ilyen 0.4-0.5, azok általában harmad, negyed, ki tudja hányadik unokatesók, olyan távoliak hogy említésre sem méltóak, de amikor az ember meglát egy brutális egyezést, az azért kifordítja egy picit a világát.

Nekem azért volt annyira fontos ez, mert eleve pici volt a családom, soha nem vett körül nagy rokonság, és már közülük is mindenkit elveszítettem egy ember kivételével. Nekem ez egy csoda mikor felfedezek valakit akivel ugyanabból a családból indultunk, és kapcsolódhatunk.

2022. aug. 14. 23:46
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
Aha, és csak úgy kaidják az adatokat, hogy hé figyelj xy valamenynire egyezik veled, nyugodtan menj keresd fel, nem baj ha váratlan vendég elszel.
2022. aug. 14. 23:51
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
#9 Az, hogy valaki letelepül nem mutatkozik meg a genetikai adatokon. Talán 10 emberöltő után, de akkor sem ilyen közelről áttelepülve.
2022. aug. 14. 23:52
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

12, persze, kiadják a címét, sőt, még a lábméretét is, meg mindent. Istenem :D

Annyit látsz mindenkiről, amennyit ő meg akar adni. Sokaknak csak egy kitalált beceneve van fent eleve, van akinek a teljes neve is, ha úgy határozott. Meg még meg lehet jeleníttetni azt hogy melyik országban laksz, és a korcsoportot, pl 30-40. Ennyit látni. És lehet privát üzenetet küldeni az egyezéseknek. Aztán az ember eldönti hogy kíván-e beszélgetni, esetleg megismerkedni a megkerült rokonnal.

Privátban lehet cserélni email címet, telefonszámot, akármit, ha mindkét fél nyitott rá.

2022. aug. 14. 23:55
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
13, hát persze hogy nem. A DNS szekvenciáinkon látszott az egyezés. Meg annyit láttam hogy Olaszország van beállítva az adatlapján. Aztán amikor beszélgettünk, akkor mesélte el hogy hogy alakult az élete.
2022. aug. 14. 23:56
 16/21 anonim ***** válasza:
16%
Még szívesen olvasgatnám a végeláthatatlan kötekedéseket, de sajnos mennem kell aludni :)
2022. aug. 14. 23:57
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#13 vagyok. "0%". Szóval azt mondjátok, hogy ha én átköltözök Németországba, akkor német genetikám lesz??? Várom a lepontozók magyarázatát, mert ezek szerint ők így gondolják.
2022. aug. 17. 19:20
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

17, komolyan nem volt elég amit a 15-ben írtam, vagy trollkodsz?

Ő egy magyar ember, az én közeli rokonom. Tök mindegy hogy Olaszországban él, vagy Magyarországon, vagy a Holdon, akkor is rokonok maradunk, akkor is közös DNS szekvenciákat hordozunk, ezért kapcsolt minket össze az adatbázis. Ennek semmi köze ahhoz hogy ő hol él.

2022. aug. 17. 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem fogják ezek fel.

Ne erőlködj szerintem.

Totálisan felesleges időpocsékolás az ilyen embernek magyarázni.

2022. aug. 17. 20:38
 20/21 anonim válasza:
19%
Hali! Megcsinàltam! A sajàt apai dèdapàm is fennt van! Nem talàlta rokonnak őt! De törökorszàgból meg minden honnan japànból amerikàból minden szar unokatestvèrt igen, egy kalap szar az egèsz. Ja ugyanúgy nèzek ki mint dèdapàm tök egyformàk vagyunk...mègse talàlt minket rokonnak ez a szar! Hatalmas baromsàg az egèsz!!
2022. szept. 3. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!